Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha kimostam magam lehetek...

Ha kimostam magam lehetek terhes? Többi lentebb.

Figyelt kérdés

Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy ha ovuláció előtt voltunk együtt 2,5nappal védekezés nélkül (megérzem mióta szültem mikor van ovulácóm,mert olyankor fáj a hasam ) ,de kimostam magam ,van esély a terhességre? Tudom ,hogy esély mindig van ,de szeretnék esetleg tapasztalatot ,akinek volt hasonló ,hogy mi lett belőle.

Nem vagyok felelőtlen ,mert nem okozna gondot ,ha jönne,csak 1-2 év múlva lett volna tervbe kistesó. :)

Válaszokat előre is köszönöm!

2021. jan. 3. 17:33
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Lehetsz és Ha az lennél sok boldogságot előre is
2021. jan. 3. 17:56
 12/25 A kérdező kommentje:
Egy kérdést tettem fel,mert ellentétben veletek nem vagyok nőgyógyász,sem biológus. Mivel azt olvastam,hogy 25-30percig csak zselésedik a sperma ,utána kezd el folyósodni és elindulni útjára ,így kíváncsi voltam ,hogy van -e valakinek tapasztalata efelől . Hozzáteszem mégegyszer ,hogy abszolút nem probléma ,ha jön és nagyon fogunk neki örülni . Nem értem némely ember miért tud ilyen ellenségesen írni. Köszöni szépen gyermekem ,szuper boldog a családban és szar anya sem vagyok. :) Ha egy 14 éves kislány ilyet csinál ,szerintem max akkor felháborító ez a dolog ennyire ehhez a stílushoz. :) Tapasztalatokat szerettem volna meghallgatni olyanoktól ,akiknek volt hasonló,nem negatív véleményeket olvasni. Köszönöm!
2021. jan. 3. 17:56
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

Olvasgass még egy kicsit a témában. Nem fog megártani.

Legalább a gyerekedet is feltudod tisztességesen világosítani.

Én se vagyok se orvos, se biológus, de azért van annyi eszem, hogy tudjam, nem a "kimosás" fogja eldönteni, hogy valaki teherbe esik vagy sem.

2021. jan. 3. 18:11
 14/25 A kérdező kommentje:
Rendben. A gyerekem miatt pedig ne aggódj, soha nem tanácsolnám neki ,hogy mossa ki magát és akkor nem lesz terhes . :) Nem az a család vagyunk,akik magasból tesznek a gyerekeik viselkedésére ,vagy hogy épp mit csinálnak. Köszönöm a felvilágosítást és azoknak főleg ,akik normális hangnemben válaszoltak. Természetesen ,ha valakinek van még tapasztalata ,szívesen olvasom. Később pedig jelentkezni fogok,hogy jön e a pici vagy sem. :)
2021. jan. 3. 18:22
 15/25 anonim ***** válasza:
25%
Majd elhiszem hogy neked gyereked van. Telibe vert a palid aztán most próbálsz kivakarozni belőle.
2021. jan. 3. 19:24
 16/25 anonim ***** válasza:
57%

Jézusom az utolsó válaszoló az egy férfi biztos

Ne is törődj az ilyen emberekkel. Felesleges ezeknek ez az életük hogy itt osszák az észt.

2021. jan. 3. 19:27
 17/25 A kérdező kommentje:
Mindenki magából indul ki kedves 15-ös! ;)
2021. jan. 3. 20:24
 18/25 A kérdező kommentje:
16-os,tudom. 0%-ban osztogatta eddig a hasznos tanácsait. Életunt ember lehet. Nem tudom felvenni az ilyen primitív viselkedést. :) Lehet ő csak telibeverni tud mást az ő szavaival élve. Az ilyenektől mentse meg Isten a lányomat ,ne tőlem ! :D
2021. jan. 3. 20:31
 19/25 anonim ***** válasza:
92%
Nézd, nagyanyáink is ilyen és ehhez hasonló praktikákat vetettek be több-kevesebb sikerrel, de ha még nem akarsz kistesót-az ég szerelmére-védekezz rendesen! Az ondó nagy része a hüvely hátsó boltozatába kerül, a méhszáj mögé első körbe. Onnan nem tudod kimosni hüvelyfeltárás-lapoc, kacsa-nélkül.
2021. jan. 3. 20:50
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez komoly?

Nem kell ehhez biológusnak lenni.. már az iskolai felvilágosító óra is elég hozzá... a biológia óráról nem is beszélek. És ez csak az általános iskola...

Szerinted ha ez így működne, akkor minek találták ki az óvszert, vagy az esemény utánit? Szex után mindenki mosogatna egyet, azt meg lenne oldva minden...🤦‍♀️

Feltettél egy kérdést, ahol látszik mennyire buta vagy. Milyen válaszokat vársz, őszintén? Felnőtt nő létedte...

2021. jan. 4. 08:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!