Ha kimostam magam lehetek terhes? Többi lentebb.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne ,hogy ha ovuláció előtt voltunk együtt 2,5nappal védekezés nélkül (megérzem mióta szültem mikor van ovulácóm,mert olyankor fáj a hasam ) ,de kimostam magam ,van esély a terhességre? Tudom ,hogy esély mindig van ,de szeretnék esetleg tapasztalatot ,akinek volt hasonló ,hogy mi lett belőle.
Nem vagyok felelőtlen ,mert nem okozna gondot ,ha jönne,csak 1-2 év múlva lett volna tervbe kistesó. :)
Válaszokat előre is köszönöm!
2021. jan. 3. 17:33
1/25 anonim válasza:
Az én fogantatásom után is anyám "kimosta magát". Szóval ez önmagában kevés.
2/25 anonim válasza:
Van egy rossz hírem. Az ejakuláció pillanatában elnyeli a méhszáj az első löket ragasztót. Tehát a felesleget mostad ki. Lehetsz terhes.
3/25 anonim válasza:
Az ondó nem csak a hüvelybe jutnak be a spermiumok, hanem feljebb is. Onnan nem tudod kimosni.
4/25 anonim válasza:
Komolyan egy felnőtt nő, akinek ráadásul van is gyereke, azt hiszic ki tudja mosni magából a spermát? 🤦♀️
5/25 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen az volt a cél ,csak le szoktam tusolni aktus után és hát gondoltam megejtem ezt is ,mert nem így volt tervben ,de azért köszönöm válaszod ,hasznos volt!
2021. jan. 3. 17:47
6/25 anonim válasza:
És neked már tényleg van gyereked???
7/25 anonim válasza:
Mit mostál ki, de komolyan? Úgy, hogy már voltál terhes... Meddig nyúltál fel mégis?
10/25 anonim válasza:
Borzasztó ez a tudatlanság anya létedre. Én nem csodálom, hogy a mai véletlen terhes tizenéveseket is a "szentlélek" ejti teherbe, az ilyen anyáktól ugyanis biztosan nem tanulják meg a védekezés fogalmát.
Elsüllyednek a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!