Mit mondanátok a dokinak a telefonba ha 3hét táppénzre lenne szükség?
Kijavitom magamat:
*anyanyelvem
* nem lehet mindenkinek tökéletes helyesírása
Kedves kérdező, én szívből kívánom, hogy minden rendben legyen és probléma nélküli terhességet legyen! Én elhiszem, hogy most a kisbabád a legfontosabb, de azt hiszem, a helyesírás és a babavárás megfér egymás mellett, azért mert babát vársz, még nem felejtesz el írni. Nem kötözködésből, csak szerintem ezek szerint eddig sem fordítottál nagyobb figyelmet rá. Nekem szemét szúr, mert mint írtam, szerintem az alapműveltséghez tartozik. Nem csak te nem írsz helyesen, sajnos még az internetes sajtóban is napirenden vannak a helyesírási hibák. Szerintem ez szomorú. A gyerekek ilyen hibás szövegeket olvasva így hogy sajátítják el majd a helyesírást? Vagy eleve helytelenül tanulják meg, vagy azt tanulják meg, hogy az egészre magasból lehet tojni.
Mint írta a kijavító, nem rossz szándékkal javított ki. Én sem rossz szándékkal írok, csak megjegyeztem.
Problémamentes babavárás kívánok! És a haziorvosodnak csakis az igazat mond, ha nem ír ki, akkor menj át másik dokihoz. Ez nem mondvacsinált indok, hanem nagyon komoly. Nálunk is így csinálják, és én is élni fogok vele, ha legközelebb teherbe esek, mert napi szinten ki vagyok téve covid-veszélynek egészségügyi dolgozóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!