Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit mondanátok a dokinak a...

Mit mondanátok a dokinak a telefonba ha 3hét táppénzre lenne szükség?

Figyelt kérdés
Sajnos a háziorvosom nem valami együttérző(a nővérkével beszéltem már) , de most szükségem van arra, hogy táppénzre mennyek! Mellesleg hiába vagyok nála még sose írt ki, mert nemszokok táppénzre járni! De fizikai munkát végzek és már volt vesztésem és nem merek rizikózni! A nődokihoz 20án kell mennem csak addig kéne a táppénz, de fogalmam sincs mit mondjak a telefonba ami miatt 3hétre kiírna 😔
2021. jan. 2. 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

Kijavitom magamat:

*anyanyelvem

* nem lehet mindenkinek tökéletes helyesírása

2021. jan. 2. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem nem voltam bunkó, örüljön, hogy valaki kijavítja. Jóindulatból írtam, hogy legközelebb tudja.
2021. jan. 2. 12:27
 13/18 A kérdező kommentje:
Őszintén van ennél nagyobb problémám mint ezek az apróságok! Hála Isten nemvagyok analfabéta! De örülök neki, hogy vannak olyanok akiknek tökéletes minden egyes írásuk 🙏 Nekem most a kisbabám a legfontosabb! Szép napot!Ja és engem abszolult nem zavar ha valaki hibázik, mert nem vagyunk TÖKÉLETESEK!!!
2021. jan. 2. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hat ne azt mond, hogy 3 hét táppénzre akarsz menni. Mennyire korai az a terhesség, ha csak 20.-an akarsz orvoshoz menni? Menj előbb és kérj tőle tappenz javaslatot, azt nem utasítja vissza az orvos.
2021. jan. 2. 13:01
 15/18 anonim ***** válasza:
67%
Amúgy meg ez nem telefon téma. 9
2021. jan. 2. 13:03
 16/18 anonim ***** válasza:
47%

Kedves kérdező, én szívből kívánom, hogy minden rendben legyen és probléma nélküli terhességet legyen! Én elhiszem, hogy most a kisbabád a legfontosabb, de azt hiszem, a helyesírás és a babavárás megfér egymás mellett, azért mert babát vársz, még nem felejtesz el írni. Nem kötözködésből, csak szerintem ezek szerint eddig sem fordítottál nagyobb figyelmet rá. Nekem szemét szúr, mert mint írtam, szerintem az alapműveltséghez tartozik. Nem csak te nem írsz helyesen, sajnos még az internetes sajtóban is napirenden vannak a helyesírási hibák. Szerintem ez szomorú. A gyerekek ilyen hibás szövegeket olvasva így hogy sajátítják el majd a helyesírást? Vagy eleve helytelenül tanulják meg, vagy azt tanulják meg, hogy az egészre magasból lehet tojni.

Mint írta a kijavító, nem rossz szándékkal javított ki. Én sem rossz szándékkal írok, csak megjegyeztem.

Problémamentes babavárás kívánok! És a haziorvosodnak csakis az igazat mond, ha nem ír ki, akkor menj át másik dokihoz. Ez nem mondvacsinált indok, hanem nagyon komoly. Nálunk is így csinálják, és én is élni fogok vele, ha legközelebb teherbe esek, mert napi szinten ki vagyok téve covid-veszélynek egészségügyi dolgozóként.

2021. jan. 2. 15:34
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem vettem sértésnek! Persze nem azt mondom énis hibázhatok az írásban, de hidd el az iskolában tökéletes tanuló voltam! De beismerem az évek folyamán annyira már "nemfoglalkoztam" vele! De ígérem jobban oda fogok figyelni 😉 és köszönöm, bízom benne, hogy most már minden rendben lessz!
2021. jan. 2. 17:55
 18/18 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Övsömör!!!! Vagy korona gyanus tunetek :)
2021. jan. 3. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!