Fog.gátló mellett teherbe esés! Hallottatok már ilyet?
Sziasztok.
Ilyenről tudom mindenki hallott már. De arra volnék kíváncsi hogy konkrétan ismertek e olyat akinél így volt,nemcsak szóbeszéd !
Az előző levél szedésénél 2 tablettát elfelejtettem,márcsak másnap jutott eszembe amikor bevettem volna az aznapit. Ez a két tabletta 1 hét eltéréssel volt,tehát nem egymás után.
Másfél hete hőhullámokkal,erős hányingerrel küzdök. Mindig volt amire fogtam,hiszen nem egy nyugis munkahelyem van. A stresszre,kimerültségre,rossz kajára gondoltam.
De ma jutott eszembe a kimaradt tabletta.
Yadine-t szedek egyébként. Mostmár 2 és fél éve.
A normális válaszokat megköszönöm.
Bocs, de ha szarul szeded, és terhes leszel, az nem tabletta hibája. Előírás szerinti szedés esetén 0.8 a pearl indexe, "átlagos" szedés mellett még 6. Baromira nem mindegy. 4 év alatt nem sikerült teherbe esnem mellette, de mondjuk én betartom a szabályokat...
Egyetlen ismerősöm van, aki tabi mellett lett terhes, de ő meg is mondta, hogy fiatal volt, össze-vissza szedte.
Ne beszélj már hülyeséget utolsó, tökéletes szedés mellett is LEHETSÉGES a teherbeesés, ugyanis 100%-os védelem NEM létezik! Pearl index mond valamit...?!
Én is óramű pontossággal szedtem a gyógyszert, soha nem hagytam ki egy szemet sem, nem hánytam, nem ment a hasam és antibiotikumot sem szedtem, mégis terhes maradtam... De szerencsére még időben észrevettem, így nem csúsztam ki az abortusz határidőből.
Ebben a két időpontban a 12 órás műszakból 16 lett,aztán mikor hazaértem este 10kor kidőltem.
9 éve szedek gyógyszert,még nem volt ilyen hogy kimaradt volna.
Mindenesetre köszönöm hogy irtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!