2 napja késik. Gumival védekeztünk és utána ellenőriztük a gumit és nem volt ki szakadva lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2020. dec. 30. 17:54
11/18 anonim válasza:
Csinálj tesztet, nyugtasson meg! Kívánom, hogy negatív legyen. Velem is nemrég ugyanez volt, csak nekem összesen 4 napot késett.
12/18 A kérdező kommentje:
Negativ lett a teszt delutanibol
2021. jan. 4. 13:45
13/18 anonim válasza:
Ha van otthon még teszted, akkor szerintem csinálj holnap reggel az első vizeletedből.
14/18 anonim válasza:
Szerintem felesleges... Ha jól számolom, egy hete késik. Akkor már a délutániból is simán pozitív lenne, ha terhes lenne. De ahogy gondolod, kérdező.
15/18 A kérdező kommentje:
Ah még mindig semmi😔
2021. jan. 5. 12:44
16/18 A kérdező kommentje:
Ma reggeli teszt is negatív.
2021. jan. 6. 12:27
17/18 anonim válasza:
Akkor meg tényleg kizárt a terhesség. Szerintem ha nem jön meg mondjuk 2 héten belül, akkor menj orvoshoz (mert kimaradhat akár, és lehet, hogy megjön majd akkor.)
De ha úgy jobbnak érzed, meg megnyugodnál tőle, akkor menj el minél hamarabb. Egyébként lehet, hogy már a stressz miatt késik.
18/18 A kérdező kommentje:
Hétfőig ha nem jon meg megyek dokihoz
2021. jan. 6. 21:17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!