Aki hisz a horoszkopban, volt aki gyermektervezesnel figyelembe vette, hogy milyen csillagjegy alatt legyen a szules varhato idoponja? Vagyis a gyermek milyen csillagjegy alatt szulessen? Vagy olyan hónap amelyikre azt mondta, hogy semmi keppen sem?
Nálunk csak 1-2év múlva lesz esedékes, de igazából valamennyire hiszek ezekben.
Mindegyik jegyben van jó és rossz, ikreket kevésbé akarok (minden értelemben :D), mert tapasztalataim szerint nem túl egyenes jellemek én meg utálom a sumákságot.
Halakkal dettó ez a bajom de azok legalább érzelmesek (lehet rájuk ezáltal hatni).
A föld jegyeket sose bírtam megérteni teljesen, de örülnék egy két lábbal a földön álló gyerkőcnek!
A vízöntők elvarázsoltak, azt nem igazán akarok.
Oroszlánnak örülnék mert én is az vagyok, szerintem abszolút nevelhető jegy, ha normálisan állnak hozzá. Velem semmi baj nem volt, sose hisztiztem max elmondtam hogy mi nem tetszik.
Mérleget szeretnék leginkább, velük aztán ki lehet jönni!
Ráknak is örülnék mert a vőlegényem rák, és imádnivalóan bújós, nekem meg lételemem a gondoskodás, biztos rosszul esne ha olyan gyerekem lenne aki lerázna.
Valószínűleg úgy időzítjük hogy éppen a rák és oroszlán valamelyikére essen, de hát mennyi ennek az esélye...
A legfontosabb hogy egészséges legyen, de emellett bármilyen jegyű lesz, jó alaposan utána olvasok a dolognak, hogy megérthessem majd mit miért csinál, mire számíthassak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!