Ha a beágyazódás megtörtént, akkor mindig van pecsételő vérzés vagy barnás esetleg rózsaszínes folyás?
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnek hogy ha megtörtént a beagyazodas van e bármi jele, vagy csak pecsetelo, barnazas, rozsaszines folyas?
Vagy úgyis sikeres lehetett ha nem történt semmi ilyesmi?
Január elejére nem varom, volt egy kis alhasi görcs pár napig, mellem szokatlanul faj(nem szúr semmi csak olyan fura, mensi előtt sosincs ilyen)
Szerencsére derék fájdalom se jelentkezett eddig, de kitudja mi lesz. Dec.17tol 23ig voltam termékeny, 20.-an volt ovum, együtt voltunk, remelem jól alakul minden. 30napos ciklusom van és napra pontosan jön meg már jó par éve.
Nagyon sajnálom utolsó, hogy veled ilyen történt!
Nalam pár csepp ver volt mikor a kislanyommal terhes lettem.
Köszi, aranyos vagy de igyekszem pozitív maradni. Kiderült még 1-2 dolog, ezért jobban figyelek az életmódra, vitaminokra.
10-es voltam
Az sose baj. Én is szedek vitamint, D csepp, próbálok sok gyümölcsöt beütemezni és mozgást.
Ha esetleg nekem is más miatt van ez(hormon esetleg mert másra nem tudok gondolni) én is próbálom majd pozitívan felfogni de azért belül kicsit rosszul fog esni.
14, jól “összejött” neked.
De tok jó hogy így fogod fel, és igazad van élj addig úgymond, mert gyerek után már egy kicsit kotottebb leszel. És abban is biztos vagyok össze fog nektek jönni a gyerkőc, hiszen mindenki megérdemli ezt a tökéletes érzést, hogy anyava váljon!
A malnalevel tearol jót hallottam, meg a cickafarkot dicsérte egy ismerősöm de nem akarok hülyeséget írni. D cseppnek meg a vigantol nagyon jó, szerintem!😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!