A spermium hány napig életképes együttlét után? Van olyan aki tudja hogy peteérés előtt 2-4 nappal megtörtént együttlétből fogant a babája?
Igazából 3 nap mulva kellene megjönnie a vérzésemnek. Van már egy 1,5 éves kisfiam, aki tutira p.é. napján fogant.
Egyébként nem szedek vagy használok fogamzásgátlót, csak megszakítással védekezünk, mert úgy vagyunk vele hogy ha jönni akar a baba akkor jöhet.
14.napon voltunk együtt védekezés nélkül majd a 17.napon ismét, de akkor megszakítással.
Nekem a 17-18.napon van a peteérésem.
Igazából kiváncsi lennék hogy van-e olyan aki biztosan tudja hogy (mondjuk lh teszt vagy egyéb vizsgálat miatt) hogy jópár nappal a peteérés előtti együttlétből fogant a babája?
Tudom hogy alapvetően nem túl sok értelme van ilyesmin filozofálni, mert úgyis kiderül, de annyi helyen olvasni hogy akár 3-4 napig is életképesek a hímivarsejtek. Kiváncsi vagyok hogy ez a gyakorlatban igaz-e😊
Ovu elott 48-60 oraval voltunk együtt (ovu teszt+gorbe alapjan tudom az ovu napját), terhes lettem, de sajnos elhalt az a terhesseg.
Azota ketszer voltam meg terhes, de ott egyutt voltunk ovu körül minden nap.
Sziasztok!
Látom vannak itt, akiknek 3 nappal ovu előtt sikerült, ezért szeretném a véleményeteket kérni:
Pénteken negatív volt az ovu teszten, este együtt voltunk a Párommal. Szombat-vasarnap délben pozitív volt az ovu teszt. Hétfőn negatív. Lehet rá esély, hogy mondjuk már vasárnap éjfélkor volt ovu, így mondjuk kb. 55 órát kellett kibírnia odabent a kiskatonáknak?
Gratulálok Mindenkinek a sikeres terhesseghez, akik pedig most izgulnak, nekik szorítok :)
J
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!