Volt olyan aki megálmodott valamit a terhességgel kapcsolatban ami megtörtént később?
Köszönöm szépen a kommenteket és a jókívánságokat! Remélem hamarosan újra velünk lesz egy kisbaba aki egészséges lesz és meg is születik időben 😊
Az első kommentelőnek írom,hogy tudom, nem fogok itt választ kapni , valószínűleg soha nem fogok, de érdekel ki mit gondol erről. Szívesen meghallgatom/elolvasom más véleményét, tapasztalatát. ☺️
Négy gyerekünk van.
Nem akartunk többet, de spirál mellett terhes maradtam... nagyon kétségbe voltunk esve, mert sem nekem, sem a férjemnek nem fér bele az abortusz a saját esetünkben (más esetében én nem ítélkezem). A férejemt soha nem láttam úgy zokogni, mint akkor, csak azt hajtogatta, nem vagyok rá képes, nem vagyok rá képes.
Éjjel azt álmodtam, hogy egy nőgyógyász vizsgálószékben ülök, és egy kedves, ősz öregember hajol felém, és azt magyarázza, hogy márpedig ezt meg kell csinálni, ne féljek, ne sírjak.
Másnap ömleni kezdett belőlem a vér, elvetéltem. Azóta is sokat beszélünk erről a férjemmel, hogyan, miért történhetett, mi lehetett ez az álom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!