Milyen gyakran érdemes tesztelnem, hogy biztosra menjek?
Mióta volt egy nem kívánt terhességem folyamatos védekezés mellett, extrémen aggódom, hogy terhes leszek. Teszteltem is 2x ez idő alatt, és negatív lett. (Végül úgy tudtam meg, hogy korán elvetéltem.) Nagyon nem kellene még a baba, egyetemista vagyok.
Most van egy olyan "ötletem", hogy rendszeresen tesztelni fogok, ha megjön, ha nem. Milyen rendszerességgel lenne értelme statisztikailag? Én heti 1-re gondoltam, mert már a tesztben sem bízom annyira, de most járvány idején nem járkálhatok az orvoshoz sem.
Olyan írjon, aki valami statisztikai számolással, érvvel alá tudja támasztani, hogy matematikailag minek lenne értelme.
A pénz nem számít, a gyerek többe kerülne.
Nézzétek el, hogy szorongok és túlaggódom, az előzményeket tekintve próbáljatok megértőek lenni!
“Készült rá” “terhes, amikor akartuk”
Szóval akartátok és nem volt védekezés
Miről beszélünk?
21. Szövegértés....🤦♀️👏😂
De neked, gyengébb kedvéért még1x...
Mi védekeztünk, abbahagytam a gyógyszert, mert babát akartunk. Terhes is lettem. Szóval tervezett volt. Védekezés mellett nem lettem terhes, ez a lényeg...
Barátnőm védekezett, gyógyszert szedett, de nem megfelelően. Terhes lett miatta. Mert nem megfelelően, előírásnak megfelelően csinálta...
Remélem sikerült megérteni a csöpp agyaddal, ha már elsőre nem ment.
Szóval a ha védekezel nem lesz gyerek
Minek tesztelni?
Szóval...
Idióta
😂😂😂😂
Fuu, te tényleg hülye vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!