Mennyire megbizható az ovulációs teszt (LH teszt)? Nekem ma ilyen lett. Pedig csak az ciklus 8. napján vagyok. Hasszúrkálást érzek, derékfájást.
2010. aug. 13. 12:39
21/23 anonim válasza:
Vérvétel, HCG, az a biztos. Ha elmész az orvosodhoz és megkéred, biztos ír beutalót vérvételre. De privátban is el lehet intézni, beutaló nélkül.
Tudok két helyet is, ahol gyorsan kész van még aznap, csak mindenképp délelőtt menj. A Nyírőbe nem kell időpontot kérni, a másikba igen.
A Nyírő Gyula Kórház laborban elméletileg pár órán belül kész van: [link] Itt 3600 forint, úgy emlékszem.
Vagy tudom ajánlani ezt a labort is: [link] Itt azt hiszem olcsóbb, 3000 forint.
22/23 A kérdező kommentje:
Holnap megpróbálom, elmegyek az orvoshoz, mert a hőm már napok óta reggel 36,8-36,9, napközben meg 37,4-37,7. A 36,5 volt általában reggel.
2010. aug. 16. 15:46
23/23 anonim válasza:
Voltal orvosnal? Drukkolok!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!