Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt. Ti is...

Terhességi teszt. Ti is látjátok a 2.csíkot vagy már hallucinálok?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a 10.dpon. (jan 2re nem várom) igen tudom korai, régóta vágyunk rá.

Kérlek írjatok,hogy csak én látom vagy ott van? 🙏

[link]

2020. dec. 28. 07:31
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
50es mindenképp drukkolok neked. :)
2021. jan. 2. 07:51
 52/68 A kérdező kommentje:

49es 10.dpon csak derékfájás és csöppet ingerlékeny voltam. Semmi sem volt jó 😂 meg érzékeny hangulatban voltam sírós. Bár az lehet a sok romantikus karácsonyi film miatt volt. :)

Amiatt csináltam a 10.dpotol tesztet mert szinte biztos voltam hogy sikerült. (Tettünk is érte 🙈) és a 2 vetélésem miatt jobban figyelek magamra.

2021. jan. 2. 11:24
 53/68 A kérdező kommentje:

Persze hogy drukkolunk!! ❤

De jó te is mára nem vártad? 😊

Nekem csak 30napos a ciklusom. De közepesen erős a mai teszt. Bár a hülye one step nagyon gáz. Sokkal halványabb mint a Facelle. Pedig ugye elvileg 10es mind a kettő 🤷‍♀️

2021. jan. 2. 11:26
 54/68 anonim ***** válasza:

Én január négyre nem varom, de nagyon úgy érzem meg fog jönni, teljesen az a megjon érzésem van reggeltől..

pedig úgy reménykedtem, de nem baj remelem a következő hónapra nem fog!🙏🏻

2021. jan. 2. 11:29
 55/68 A kérdező kommentje:

54. Míg nem jön meg van remény.

Terhesen is van olyan mindjárt megjön érzés.

2021. jan. 2. 11:48
 56/68 anonim ***** válasza:
Igen, a kislanyommal is ugyanez volt, szoval persze remenykedek. Csak mellem is leszakad.. de hátha! Írom, hogy miujsag!😊
2021. jan. 2. 11:58
 57/68 anonim ***** válasza:
Hát reménykedjünk. Pozitívan kellene hozzaállni de hát nem olyan egyszerű
2021. jan. 2. 12:46
 58/68 A kérdező kommentje:
56os nekem a mellem abszolút nem érzékeny. :( mindenki írja hogy terhesen mennyire az. Most engem ez aggaszt. :(
2021. jan. 2. 12:48
 59/68 anonim ***** válasza:

Olyan fura, hogy sokan írjàk, hogy szinte biztosan érezték, hogy sikerült. Alig vàrom, hogy én is ilyet érezzek :)

Ingerlékenység, hangulat...na én ebből rá nem jönnék minden mensi előtti napjaim ilyenek 😂

2021. jan. 2. 13:20
 60/68 A kérdező kommentje:

Amikor mondom páromnak hogy fázom...kocsiban ültünk épp.

Befűt,majd kis idő múlva számonkérem,hogy kabátban vagyunk nyakig beöltözve minek fűt ennyire?? 😂🤦‍♀️ na ez 🤷‍♀️😁

2021. jan. 2. 13:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!