Terhességi teszt. Ti is látjátok a 2.csíkot vagy már hallucinálok?
Ma vagyok a 10.dpon. (jan 2re nem várom) igen tudom korai, régóta vágyunk rá.
Kérlek írjatok,hogy csak én látom vagy ott van? 🙏
49es 10.dpon csak derékfájás és csöppet ingerlékeny voltam. Semmi sem volt jó 😂 meg érzékeny hangulatban voltam sírós. Bár az lehet a sok romantikus karácsonyi film miatt volt. :)
Amiatt csináltam a 10.dpotol tesztet mert szinte biztos voltam hogy sikerült. (Tettünk is érte 🙈) és a 2 vetélésem miatt jobban figyelek magamra.
Persze hogy drukkolunk!! ❤
De jó te is mára nem vártad? 😊
Nekem csak 30napos a ciklusom. De közepesen erős a mai teszt. Bár a hülye one step nagyon gáz. Sokkal halványabb mint a Facelle. Pedig ugye elvileg 10es mind a kettő 🤷♀️
Én január négyre nem varom, de nagyon úgy érzem meg fog jönni, teljesen az a megjon érzésem van reggeltől..
pedig úgy reménykedtem, de nem baj remelem a következő hónapra nem fog!🙏🏻
54. Míg nem jön meg van remény.
Terhesen is van olyan mindjárt megjön érzés.
Olyan fura, hogy sokan írjàk, hogy szinte biztosan érezték, hogy sikerült. Alig vàrom, hogy én is ilyet érezzek :)
Ingerlékenység, hangulat...na én ebből rá nem jönnék minden mensi előtti napjaim ilyenek 😂
Amikor mondom páromnak hogy fázom...kocsiban ültünk épp.
Befűt,majd kis idő múlva számonkérem,hogy kabátban vagyunk nyakig beöltözve minek fűt ennyire?? 😂🤦♀️ na ez 🤷♀️😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!