Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van rajta valami(teszt)?

Van rajta valami(teszt)?

Figyelt kérdés

Napok óta hányok folyamatosan reggelente, ezért csináltam. Igazából tervezzük a babát,de nekem furcsa ez az egész. Van egy halvány szürke vonal rajta,ami akár száradási csík is lehet (nagy valószínűséggel az is),de a hányást és a tejcsorgást nem tudom hová tenni. Elvileg most lenne peteérésem,de az LH teszt nem mutat semmit ez is furcsa számomra. Már van egy lányom, nála sem mutatta ki azonnal. Nála is hánytam meg folyt az tejem már mielőtt pozitív lett volna a teszt.

Szerintetek van ott valami vagy csak beképzelem? Azt én is látom, hogy szürke.

[link]

2020. dec. 26. 09:21
 1/8 anonim ***** válasza:
57%

Gratulálok, gyomorfertőzésed van, menj orvoshoz!

Ez egy teljesen negatív teszt.

2020. dec. 26. 09:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha napok óta hánysz, egyértelműen látszania kéne. Ettől még lehet majd pozitív,de szerintem a tünetek még nem ettől vannak.
2020. dec. 26. 09:29
 3/8 CrystalDust ***** válasza:
100%
Várj 3-4 napot. Utána digitálisat csinálj :) nekem is lutri volt ez alapján ;)
2020. dec. 26. 09:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mivel van folyás a melledből, ezért biztosan felborult a hormonháztartásod. A prolaktin szint emelkedett értéke gyakran okoz tejszerű folyást/csorgást a mellből. Én amondó vagyok, hogy ez a teszt teljesen negatív. Sajnos ha a hormonok megváltoznak gyakran okoznak terhességre utaló tüneteket. Az lh teszt is azért negatív. A hányás lehetséges azért is, mert esetleg az ünnepek miatt többet ettél. Javaslom minél előbb keress fel egy nőgyógyászt, és nézzenek hormonpanelt.
2020. dec. 26. 09:35
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem ettem többet. Sajnos enni is alig bírok. Egyáltalán nincs étvágyam. Lehet, hogy tényleg valami fertőzés...vagy hormonzavar.
2020. dec. 26. 09:53
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha ovu időbe vagy, akkor nem vagy terhes. A teszt negatív, a napokig tartó hányás mellett pozi lett volna. Napok óta hányz, orvosra lenne szükséged, lehet egy jó kis fertőzésed. Prolaktin emelkedés miatt lehet folyás a mellből pláne már szült nőnél. Jobbulást!
2020. dec. 26. 11:40
 7/8 anonim ***** válasza:
Reagal ez a teszt az lh-ra is halvanyan.
2020. dec. 26. 14:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen az LH lesz valószínűleg. 1-2 nap múlva peteérésem lesz az LH teszt szerint.
2020. dec. 26. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!