Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aktus utani mentruacio ellener...

Aktus utani mentruacio ellenere is teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

Hat napja egyutt voltam parommal megszakitassal. Majd aktus utan negy napra ra megjott a mensim, tegnap volt az elso napom, de ma mar csak pecseteltek.

A naptaram szerint ovulacio es az aktus kozt 6 na volt. Igy, hogy aktus utan par napra ra megjott a mensi tartanom kelle a terhessegtol?

2020. dec. 20. 18:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, de elég kicsi az esélye.

Tesztelj 2 hét múlva.

Ja, és ez nem terhességi kérdés?

2020. dec. 20. 18:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Az lett volna, de nem talaltam azt a temakort...
2020. dec. 20. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Elvileg nem lehetetlen, mert a megtermékenyítés a petevezetöben, a még "túloldalán" történik, és mire a beágyazódás történne, addigra éppen felépülhet egy új méhnyálkahártya.
2020. dec. 20. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Szoval en ovulacio utan ra egy hetre voltam parommal, amikor az aktus volt kozelebb voltam a menstruacio idopontjahoz, csak valamiert hamarabb jott meg.

Meg igy is lehetseges? :/

Nem akarok terhes lenni.

2020. dec. 20. 19:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem teljesen kizárt, de nem is túl valószínü.

De ha nem akarsz terhes lenni, akkor miért nem védekeztek? A megszakítás NEM védekezés, hanem szerencsejáték, emellett bármikor teherbe lehet esni.

Két hét múlva tesztelj, és ha szerencséd van és negatív, akkor ezután csak normális módszerrel védekezve szexeljetek.

2020. dec. 20. 19:04
 6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom!
2020. dec. 20. 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem nulla az esélye, de nem túl valószínű.
2020. dec. 20. 21:28
 8/9 A kérdező kommentje:
Es ha negativ lesz a teszt (remelem az lesz) menjek dokihoz, vagy felesleges, csak mert eddig meg sosem teszteltem.
2020. dec. 20. 22:27
 9/9 anonim ***** válasza:

Ha az aktus után 3-4 héttel negatív a teszt, az pontos.

Ha hamarabb szeretnél eredményt, menj dokihoz.

Most a vírus miatt inkább maradj otthon.

2020. dec. 20. 22:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!