Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Érezhetem azt fizikálisan...

Érezhetem azt fizikálisan kívülről, hogy kemény a méhem? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Tehát, hogy ahogy megtapogatom a hasam és úgy érezhetem. Azért kérdezem, mert ilyet még sose "tapogattam ki".

Babát szeretnénk, de ez mi lehet?

2010. aug. 12. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Nőgyógyász ki tudja tapintani, de ő ért hozzá, tudja hova nyúljon, mit kell éreznie. Te magadnak nem tudod, és ha terhes is vagy, akkor még épp csak picit nagyobb a méhed a szokásosnál.
2010. aug. 12. 18:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia. Én is éreztem azt ebben a hónapban, amiről írsz! Egyszerűen érzem, hogy kemény a méhem, és ha odanyúlok, érzem a nagyobb tojás méretű méhet... Azt hittem, összejött a baba, de sajnos nem. :( :( :( Nem tudom, mi lehetett.
2010. aug. 12. 20:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Most jutottam nethez, itt a világ végén. Szóval egy hét múlva megyek haza, aztán meglátjuk mi lesz.....:-)
2010. aug. 17. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!