Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit éreztetek fizikálisan?

Mit éreztetek fizikálisan?

Figyelt kérdés

Kiváncsi vagyok, ki-mit érzett, mikor kimaradt a mensi és valóban terhes is lett. Nem lelkileg, azt már átéltem, leírgatatlan, tudom. =)

De mi most dolgozunk a kistesón, és nagyon remélem, hogy ügyesek voltunk apával. hétfőn nem kellene megjönnie, de most eléggé olyan mindjártmegjön érzésem van, határozottan mensi fájdalmaim vannak. Ez lehet ettől még baba? Alig bírom ki hétfőig... Ma ugyan csináltam egy tesztet, mert már nem bírok magammal, de csalódnom kellett még. De mondom, még csak hétfőn kell, illetve nem kell megjönnie.... Csak fáj alul a hasam.

2011. febr. 26. 16:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Azt is hozzáteszem, hogy tizenéves korom óta nem éreztem ezt a fájást...nem szokott fájni mensi előtt. És megemlítek némi hasmenést is (bocsi). Na? Mik a tapasztalataitok?
2011. febr. 26. 17:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem is nagyon mindjárt megjön érzésem volt. A melleim is nagyon érzékenyek voltak, feszültek, de máskor is szoktak menzi előtt. Nem is reménykedtem, mert nekem még a nemvárt napján is negatív volt a tesztem. Aztán eltelt pár nap, csak nem akart megjönni, csináltam még egy tesztet és pozi lett! :) Amúgy nekem is volt hasmenésem.
2011. febr. 26. 17:30
 3/4 anonim ***** válasza:
Két terhességemnél is mindjárt megjön érzésem volt,de csaknem jött meg:) pozitívat teszteltem pár napra rá!
2011. febr. 26. 19:09
 4/4 anonim ***** válasza:
szia! Nekem, a sikeres hónap semmiben sem volt másabb mint az összes többi előző. Fájdogált a mellem , hasam, fejem. (egyik sem fájt jobban, vagy kevésbé)Ugyanúgy nyügös voltam előtte stb. Pedig figyeltem magam ... Szorítok.
2011. febr. 28. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!