11.25. -én voltunk együtt. aférjemmel akkor ovulaltam. Ma reggel nagyon nagyon halvány második csík lett. Látható szabad szemmel nem kell keresgetni. 8.an kellett volna megjönnie. Nem gond hogy halvány? Nem kéne. Már jó erősnek legyen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 07:40
21/32 A kérdező kommentje:
Movo. Állunk csak ez van nagyobb városba meg ezért mostnem mennek el.
2020. dec. 14. 13:21
23/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Boldog vagyok......
2020. dec. 14. 19:05
24/32 anonim válasza:
Szia, teszteltel azota? erosodott?
25/32 A kérdező kommentje:
Szia ma reggel de ugyanolyan mint a tegnapi. Movos márkájú ez is. Hat nem tudom... miért nem erősödik. Létezne hogy a teszt minolsege miatt? Vagy lassan termelődne a hcg? Nagyon remélem nem lesz baj. Tüneteim vannak. Mellem faj. Alul a hasam kissé szurkál illetve ilyen telet érzetemvan a méhémnél. Kis hányinger. És fáradtság.
2020. dec. 15. 08:02
26/32 anonim válasza:
Vegyél egy normálisat, Facelle, Predictor vagy digitális.
29/32 A kérdező kommentje:
Azt hiszem mar kezdhetem bele élni magam...
2020. dec. 17. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!