Halvány pozitív terhességi teszt utan negativ hogy lehetséges ez Vajon rossz volt az elso teszt?
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 13:39
1/10 anonim válasza:
Van képed? Lehet kémiai terhesség volt.
2/10 anonim válasza:
a halvány pozitív az nem pozitív. az elején mi is így "reménykedtünk", miután lett egy valódi pozitív, már tudom, hogy az pár másodperc múlva olyan piros, hogy a vak is kitapintja.
3/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam, ha pozitív, az pozitív. Vegyél meg tesztet, van ami nem tudja kimutatni a korai terhesseget. Vagy próbálkozz egy pár nappal később, persze, ha van türelmed. :)
4/10 A kérdező kommentje:
Csináltam ra másnapra reggel elso vizeletbol de negativ volt
2020. nov. 30. 14:08
5/10 A kérdező kommentje:
Most nemtudom mi ez
Abba hagytam a fohamzasgatlot egx hónapja es nem jott meg azota es csak kíváncsiságból csinaltam egy tesztet
2020. nov. 30. 14:09
6/10 A kérdező kommentje:
Egesz nap ezen jar az agyam h mist mi lehet
😐😐😐
2020. nov. 30. 14:10
7/10 anonim válasza:
Hogy megnyugodj, menj el nőgyógyra. Mondd el neki, mi a '' probléma''. :)
8/10 anonim válasza:
Fogamzásgátló után hónapok mire helyreáll a hormonháztartásod. Van akinek 1.5 év...
Még ha be is sikerülne a terhesség ilyen hamar, akkor nagy eséllyel pont a hormonális mellékhatások miatt nagy az esély a rendellenességre.
9/10 anonim válasza:
Cáfolnám az utolsót, én ahogy leraktam a gyógyszert 8 év után, nem jött meg, teszteltem, és pozitív lett. Most van egy egészséges kislányom. Tehát vannak kivételek, akiknek ilyen gyorsan helyreáll a hormonháztartás, de persze ez ritkább. Tesómnak gyógyszer után kicsit több mint fél év után lett baba, és 36-40 napos ciklusai voltak!
10/10 A kérdező kommentje:
Enis igy gondolom mindenki mas van mar egy fiam de orulnek a tesonak egy het mulva tesztelek megint
2020. nov. 30. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!