11.25. -én voltunk együtt. aférjemmel akkor ovulaltam. Ma reggel nagyon nagyon halvány második csík lett. Látható szabad szemmel nem kell keresgetni. 8.an kellett volna megjönnie. Nem gond hogy halvány? Nem kéne. Már jó erősnek legyen?
Figyelt kérdés
2020. dec. 12. 07:40
12/32 anonim válasza:
Tesztelnek en is Facellel, ha az erosebben mutatja, meg akkor is megcsak 4 hetes vagy, 7 hetesen raersz elmenni, vagy annal kesobb, addigra lesz szivhang. Viszont valoszinu, hogy nem 25-en fogant, hanem inkabb kesobb, kulonben erosebb lenne a teszt.
13/32 A kérdező kommentje:
Jaj most olvasom vissza a filkó az valószínű elirás vagy telefon javított doktor lenne.....🤣🤣🤣
2020. dec. 12. 16:20
14/32 anonim válasza:
Csinálj másik tesztet is, de szerintem is pozitív 😊
16/32 A kérdező kommentje:
Nem. Holnap fogok. De mar elég egyértelmű. Szagokat nagyon intenzíven érzem kisebb hányinger is van álmosság . Faj a mellem. És nem jött meg még mindig. De holnap csinálok nézem az erősséget.
2020. dec. 13. 11:57
19/32 A kérdező kommentje:
Nem túl halvány ez meg? 33 naposak a ciklusaim es 11. 05 en volt meg utoljára.
Volt egy vetélésem kb fel éve es felek..
2020. dec. 14. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!