Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyitől teherbe eshet a...

Ennyitől teherbe eshet a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tegnap este szeretkeztünk egy jót gumival. Én elmentem, ő nem. Levettem a gumit, megtörölgettem a péniszem, ő meg nagyon közel volt már, így félig magán kívül nyöszörgött hogy tegyem vissza amíg ő is elmegy. Én is kívántam még, így gondolkozás nélkül visszatettem. Pár lökés után felüvöltött, hogy mit képzelek, azonnal vegyem ki, hogy tehettem vissza gumi nélkül, hiszen a napokban várható az ovulációja. És úgy megijedtem hogy ki se kellett vegyem úgy összement a péniszem, és hát a meghitt hangulatnak is lőttek. De kérdem én, ha megtöröltem az előző alkalom után, meg kinyomtam ami benne volt, akkor tényleg lehetne terhes, csak annyitól hogy kicsit visszatettem?
2020. dec. 11. 08:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
10, ne viccelj már... Ha egy pár ovuláció idején, full védekezés nélkül van együtt, akkor 20-30% az esélye. De azért itt a srác nem engedte telibe be az anyagot, így lássuk be, hogy kisebb az esélye...
2020. dec. 12. 22:35
 12/13 Besenyő Pista Bá válasza:

Mindig használj gumit, barátom!

Üdv Pista

2020. dec. 14. 04:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem
2020. dec. 24. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!