Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ennyitől teherbe eshet a...

Ennyitől teherbe eshet a barátnőm?

Figyelt kérdés
Tegnap este szeretkeztünk egy jót gumival. Én elmentem, ő nem. Levettem a gumit, megtörölgettem a péniszem, ő meg nagyon közel volt már, így félig magán kívül nyöszörgött hogy tegyem vissza amíg ő is elmegy. Én is kívántam még, így gondolkozás nélkül visszatettem. Pár lökés után felüvöltött, hogy mit képzelek, azonnal vegyem ki, hogy tehettem vissza gumi nélkül, hiszen a napokban várható az ovulációja. És úgy megijedtem hogy ki se kellett vegyem úgy összement a péniszem, és hát a meghitt hangulatnak is lőttek. De kérdem én, ha megtöröltem az előző alkalom után, meg kinyomtam ami benne volt, akkor tényleg lehetne terhes, csak annyitól hogy kicsit visszatettem?
2020. dec. 11. 08:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
87%
Igen.
2020. dec. 11. 08:54
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
Szerinted egy orvos műtét előtt zsepivel megtörli a kezét vagy mosószappannal alaposan átdörzsöl? Segítek, utóbbi, mivel a papírzsepi nem távolít el minden sejtet...
2020. dec. 11. 08:55
 3/13 anonim ***** válasza:
84%

Igen. Ráadásul már spermák is voltak jelen. Az esély nem óriási, de ha nem akartok gyereket, akkor védekezzetek mindig.

Orvos nem vagyok, így lehet érdemes felhívni egy nőgyógyászt, szükségét látja-e eseményutáninak.

2020. dec. 11. 08:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Teherbe eshet.
2020. dec. 11. 08:57
 5/13 anonim ***** válasza:
80%

Igen, lehet.

En bevennek egy esemenyutanit, de elobb konzultalnek a nogyogyaszommal, bar ha a napokban lesz az ovulacioja akkor erdemes bevenni.

Egyszer kellett csak tablettat bevennem, es nem szeretnek tobbet, nagyon hormonalis de inkabb az mint egy nem kivant terhesseg.

Intezkedjetek gyorsan, mielott kifuttok az idobol.

2020. dec. 11. 09:50
 6/13 anonim ***** válasza:
57%

Nem sok esélye van, úgy is mondhatnám: nem valószínű a teherbeesés. Viszont ha nem akartok gyereket érdemes biztosra menni, hiszen senkit nem fog vigasztalni a tény, hogy kicsi volt az esélye.

Viszont a barátnőd nem teljesen normális, hogy követeli majd téged olt le. Értem én, hogy elsöprő vágy és szenvedély stb., de azért még eszénél van az ember... Ez nekem kissé túl színpadias és nem szép dolog hogy rád hárítja a felelősséget. De ettől függetlenül te is gondolkozhatsz helyette is, vagy felülbírálhatod a követeléseit ilyenkor.

2020. dec. 11. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ennyitől is lehet terhes.
2020. dec. 11. 11:02
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet igen, de nem valószínű. Ha nem akartok gyereket, midnig húzzatok gumit.
2020. dec. 11. 12:21
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy terhes lesz, de titeket nem fog vigasztalni, ha 1000-ből egy lesztek... Legközelebb inkább fejezd be másképp a dolgot, ha elmész előtte.
2020. dec. 11. 23:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy ennyitől teherbe eshet. 20%
2020. dec. 12. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!