Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek ettől terhes?

Lehetek ettől terhes?

Figyelt kérdés
Szoval baratommal voltam amikor leszoptam én még ugyéreztwm nem ment el utána meg berakta egy picit de nem teljesen max 30 mp és nem volt nálunk koton de előváladék szerintem volt ettől lehetséges?
2020. dec. 10. 07:09
1 2 3 4 5
 1/45 anonim válasza:
95%
Esély van rá.
2020. dec. 10. 07:34
 2/45 anonim ***** válasza:
90%

Bármi lehet.

Nekem volt egy alkalom, mikor védekeztünk, de a vége felé már minden bajunk volt tőle, levettük a gumit, de nem ment el bennem. Egész nyugodtak voltunk.

Hagyjuk, teherbe estem.

2020. dec. 10. 08:15
 3/45 A kérdező kommentje:
Jó de nekem nem ragta be teljesen
2020. dec. 10. 08:43
 4/45 anonim ***** válasza:
96%
Az mindegy mennyire raKta be. Írni sem tudsz,kislány. Először tanulj meg írni,aztán a biológia alapjait és csak utána kellene f.szba ülni,mert vagy egy buta,eltartott háztartásbeli leszel 8 pulyával,vagy 16 évesen lányanya egy otthonban.
2020. dec. 10. 08:57
 5/45 anonim ***** válasza:
93%

Lehetsz.

Ennyit arról hogy a mai tiniknek nem kell otthon felvilágosítás mert már mindent tudnak. Egy kis biológiát kellene oktatni mindenkinek, kevesebb nem tervezett terhesség lenne. Na mindegy.

2020. dec. 10. 09:05
 6/45 anonim ***** válasza:
94%
Hány eves vagy? 13?
2020. dec. 10. 09:19
 7/45 anonim ***** válasza:
96%

Szexeltél ergo az esély megvan. Ha 30 féle képpen is védekezel alacsony eséllyel, de ott van a terhesség.

Felelőtlenül, gumi nélkül pláne. Kivéve ha még nincs peteérésed (amit max orvos tudna megmondani).

2020. dec. 10. 09:40
 8/45 anonim ***** válasza:
96%
Ha gumi nélkül bekerült a farka a te puncidba, akkor VAN rá esély. Ha nem teljesen, ha nem ment el, akkor is. Nem tudom, hogy néhányan ennyire felelőtlenek és leszarják, vagy nem kaptak megfelelő felvilágosítást, de ez katasztrófa. Én nem mondom, hogy "ezek a mai gyerekek", mert én is csak 18 vagyok, de mindig mindennek utánanéztem, amit nem tudtam ezzel kapcsolatban.
2020. dec. 10. 09:50
 9/45 A kérdező kommentje:
Én tényleg értem hogy most én vagyok a szar hogy felelőtlen voltam de baromira kétségbe vagyok esve és nem tudom mit csináljak és tényleg csak segítséget akartam kérni....
2020. dec. 10. 10:01
 10/45 anonim ***** válasza:
100%
Vagy elmész nőgyógyászhoz, aki kivizsgál, majd felír egy esemény utánit, vagy vársz 1-2 hetet, veszel egy terhességi tesztet, aztán minden kiderül.
2020. dec. 10. 10:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!