Mennyi az esélye a terhességnek? Érdemes tesztet venni?
Figyelt kérdés
Párommal megszakítással ‘védekeztünk’ azon a napon amikor meg kellett volna jönnie. 30-35 napos ciklusaim vannak. Még 3 napig megjöhet. Vettem be esemény utánit az aktus után 16 órával. Ovulációm már volt ebben a hónapban. Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, vegyek tesztet?2020. dec. 2. 05:15
1/7 anonim válasza:
Nem sok esély van rá.
Igen vegyél tesztet.
2/7 A kérdező kommentje:
És mikor csináljam a tesztet, ha holnap reggel csinálok, jó eredményt fog mutatni?
2020. dec. 2. 07:39
3/7 anonim válasza:
Nagyon kis eséllyel lehetsz terhes. Szinte 0%.
4/7 anonim válasza:
Esemenyutani nelkul is minimalis lett volna az esely.
5/7 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet, negatív lett, de továbbra se jött meg
2020. dec. 3. 17:23
6/7 anonim válasza:
Hát figyu az eseményutáni nagyon felboríthatja az egész hormonháztartást. Számíthatsz pár hónapig rendszertelen menstruációra.
7/7 anonim válasza:
Az esemény utáni fel tudja borítani az aktuális ciklust; a következő már normális lesz.
Tanulj: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!