Lehet, hogy sosem pozitív az ovu tesztem?
3. hónapja lh tesztelek és még sosem volt legalább olyan erős a második csík, mint a kontroll. Szépen kirajzolódik a görbe, vagyis 3 napig egyre sötétebb, majd a negyediken iszonyat halvány, az 5.-től hófehér. Jelent ez valamit?
Vannak ovus tüneteim 1-2 napig mindig. Alhasi fájdalom, folyás. A menzeszem szabályos.
Nem igazán tudom hova tenni. Tapasztaltatok hasonlót?
Nálam ugyanez volt. Májusban kezdtem tesztelni, akkor pozitív volt. Utána 5 hónapig sosem volt pozitív, már teljesen becsavarodtam, hogy nincs is peteérésem. Múlt hónapban azt mondta az orvos, ne aggódjak, az ovulációs teszt nem olyan megbízható, mint a terhességi teszt, simán lehet, hogy nem mutatja ki. Abban a hónapban elmentem vérvételre, a progeszteron szint szerint valóban ovuláltam. Elhatároztam, hogy nem tesztelek többet, mert tulképp semmi értelme, hanem csak középidőben együtt leszünk néhány naponta. Aztán múlt héten kimaradt a menstruációm és pozitívat teszteltem.
Szóval simán lehet peteérésed akkor is, ha negatív a teszt.
Gratulálok! :)
Én is voltam 3. és 21. napon hormon vizsgálaton, az teljesen rendben volt. A tesztem mégsem lett pozitív, abban a hónapban sem. Érdekes, de akkor el is engedem. Tájékoztatónak jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!