Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nagyon szeretnénk már babát,...

Nagyon szeretnénk már babát, de nincs peteérésem!Próbáltuk a clostilt, de azzal sem sikerült! Nekem sosem lesz pozitív tesztem?

Figyelt kérdés

sziasztok.nagyon szeretnénk már babát,de nincs peteérésem!próbáltuk a clostilt,de azzal sem sikerült!annyira fáj,mikor olvasom hogy pozitívat tesztel valaki!nem irigylem csak fáj!nekem sosem lesz pozitív tesztem?volt már valaki,akinek így is sikerült teherbeesnie,spontán?

köszönöm a válaszokat.

2008. aug. 4. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Én 7 hónapig voltam szabálytalan ciklus és peteérés nélkül, aztán kipróbáltam az e-vitamin kúrát és nekem használt, a következő hónapban a 13. napon pozitív lett az ovu tesztem. A baba akkor nem sikerült, de legalább beállt a ciklusom. Nem állítom, hogy mindenkinek használ, de egy próbát megér. Fel a fejjel, nem szabad így hozzá állni, hogy neked nem sikerülhet... :-)
2008. aug. 4. 15:33
 2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!megkérdezhetem hogy szedted az e vitamint?és sikerült a baba?
2008. aug. 4. 15:37
 3/3 anonim ***** válasza:
Vettem egy doboz 100 mg-os e-vitamint és a mensi első napjától kezdve szedtem minden nap egy szemet. Azóta 2 hónap telt el 2 peteéréssel. Sajnos a baba még nem sikerült, de az is haladás, hogy van pé-m... :)
2008. aug. 4. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!