Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam tegnap delutan egy...

Csinaltam tegnap delutan egy tesztet es nagyon halvány pozitív lett Ma reggel elso vizeketbol meg eggyet es negativ lett Csináljak kesobb vagy biztos nem vagyok terhes ha negatív ? De akkor miert volt halvanyan ott a masodik csik?

Figyelt kérdés
Abba hagytam a fogamzásgátlót egy hónapja es meg nem jott meg azota a menstruációm meg nem állt volna be azert késik volt mar valakinek ilyen tapasztalatlan vagyok?!
2020. nov. 29. 10:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Ez sem pozitív.
2020. dec. 3. 08:48
 22/27 A kérdező kommentje:

Megcsináltam es ugyanilyen mint amit feltöltöttem hat nem tudom miert nem erősödik

😔😔

2020. dec. 3. 09:22
 23/27 anonim ***** válasza:
Ennyi nap elteltével, ha az első pozitív teszted igaz lenne, már erősebb csík lenne a teszten. Én a helyedben elmennék vérvételre két nap eltéréssel. Valószínű kémiai terhesség. De fene tudja. Vagy esetleg ciszta, mivel nem erősödnek és csak halvány csíkjaid vannak. Fogamzásgátló után simán felléphet hormon gond, sőt szokott is, csak szerencsés akinek nem. Kitartás!
2020. dec. 3. 10:30
 24/27 A kérdező kommentje:

Ezen a heteb beszéltem a nogyogyasszal es mondtam h csinaltam tesztet es halvány pozitiv mind azt mondta h korai meg mindenhez varjak egy hetet jövőhéten kerek feltétlen Angliába elunk itt mas minden

😑

2020. dec. 3. 10:44
 25/27 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező

Megmondanád hogy mi lett a vége?

Hogy vagy?

2021. jan. 10. 20:50
 26/27 A kérdező kommentje:
Csináltam tesztet es eros pozitiv e honap 21 en megyek elso uh ra remelem minden ok lesz
2021. jan. 11. 01:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Gratulálok! Köszönöm hogy leírtad és sok egészséget és boldogságot kívánok!
2021. jan. 11. 07:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!