Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam tegnap delutan egy...

Csinaltam tegnap delutan egy tesztet es nagyon halvány pozitív lett Ma reggel elso vizeketbol meg eggyet es negativ lett Csináljak kesobb vagy biztos nem vagyok terhes ha negatív ? De akkor miert volt halvanyan ott a masodik csik?

Figyelt kérdés
Abba hagytam a fogamzásgátlót egy hónapja es meg nem jott meg azota a menstruációm meg nem állt volna be azert késik volt mar valakinek ilyen tapasztalatlan vagyok?!
2020. nov. 29. 10:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem pontosan h miert volt pozitiv ha ma negativ volt de időpontot kerek a nőgyógyászhoz hogy elmagyarázza ezt es megkérdezzem h a menstruációm keshet e a fogamzásgátló abbahagyasa miatt
2020. nov. 29. 22:31
 12/27 anonim ***** válasza:
A fogamzásgátló abbahagyása után akár fél év is kellhez, hogy helyreálljon odabent minden. Van aki szerencsés és egyből terhes marad vagy szuper ciklusa lesz, de azért átlagosan kell pár hónap a szervezetnek. A teszted meg ezekszerint nem volt pozitív, biztos nagyon nézted, hogy lásd rajta. Türelem :)
2020. nov. 30. 06:53
 13/27 anonim ***** válasza:
Nem volt pozitív, ennyi.
2020. nov. 30. 08:16
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem Clearblue tesztem volt látható, de nem erős pozitív. Nagyon örültem. Aztán pár nap késéssel megjött 😶

Doki szerint előfordul, hogy a vérzés előtt már emelkedik az LH és adhat fals pozitív, halvány eredményt a hvg teszt. Hasonló történeteket produkált már másnál is. Elég jó nevű és elég tapasztalt a doki, nem kételkedek a szavában...

2020. nov. 30. 11:23
 15/27 A kérdező kommentje:
Csinaltam ma es időn belul kijött a masodik csik nem olyan eros de ott van
2020. dec. 2. 16:18
 16/27 anonim ***** válasza:
Megmutatod?
2020. dec. 2. 16:46
 17/27 A kérdező kommentje:
2020. dec. 2. 16:48
 18/27 anonim ***** válasza:
Ez pozi, gratulálok! :)
2020. dec. 2. 17:40
 19/27 A kérdező kommentje:
De miert nem erősödik a csik negy napja csinaltam az elozzot es ugyanaz a halvány csik
2020. dec. 2. 17:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Semennyire nem erősödött? Hát azért az nem jó. Próbálj más fajtát is csinálni.
2020. dec. 3. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!