Csinaltam tegnap delutan egy tesztet es nagyon halvány pozitív lett Ma reggel elso vizeketbol meg eggyet es negativ lett Csináljak kesobb vagy biztos nem vagyok terhes ha negatív ? De akkor miert volt halvanyan ott a masodik csik?
Figyelt kérdés
Abba hagytam a fogamzásgátlót egy hónapja es meg nem jott meg azota a menstruációm meg nem állt volna be azert késik volt mar valakinek ilyen tapasztalatlan vagyok?!2020. nov. 29. 10:31
11/27 A kérdező kommentje:
Ezt nem ertem pontosan h miert volt pozitiv ha ma negativ volt de időpontot kerek a nőgyógyászhoz hogy elmagyarázza ezt es megkérdezzem h a menstruációm keshet e a fogamzásgátló abbahagyasa miatt
2020. nov. 29. 22:31
12/27 anonim válasza:
A fogamzásgátló abbahagyása után akár fél év is kellhez, hogy helyreálljon odabent minden. Van aki szerencsés és egyből terhes marad vagy szuper ciklusa lesz, de azért átlagosan kell pár hónap a szervezetnek. A teszted meg ezekszerint nem volt pozitív, biztos nagyon nézted, hogy lásd rajta. Türelem :)
14/27 anonim válasza:
Nekem Clearblue tesztem volt látható, de nem erős pozitív. Nagyon örültem. Aztán pár nap késéssel megjött 😶
Doki szerint előfordul, hogy a vérzés előtt már emelkedik az LH és adhat fals pozitív, halvány eredményt a hvg teszt. Hasonló történeteket produkált már másnál is. Elég jó nevű és elég tapasztalt a doki, nem kételkedek a szavában...
15/27 A kérdező kommentje:
Csinaltam ma es időn belul kijött a masodik csik nem olyan eros de ott van
2020. dec. 2. 16:18
19/27 A kérdező kommentje:
De miert nem erősödik a csik negy napja csinaltam az elozzot es ugyanaz a halvány csik
2020. dec. 2. 17:51
20/27 anonim válasza:
Semennyire nem erősödött? Hát azért az nem jó. Próbálj más fajtát is csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!