Hány nap ovuláció csúszás számít normálisnak?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban volt az első lh tesztelős hónapom, akkor a ciklus 16.napján lett erős pozitív a teszt, 17.én hajnalban pedig éreztem is a szúrkálást a jobb petefészkembe és a méhembe. Sajnos nem lett belőle baba. Ovu után pontosan a 14.napra jött meg.
A múlt havi ciklusból kiindulva most a 13.naptól kezdtem a tesztelést, ma vagyok a 16.napon, de még mindig nem pozitív a teszt. Lehet ebből még pozitív? Nem lesz az túl késő?
Annyit még hozzátennék, hogy múlt hónapban a 8.ciklusnapon kezdetm inni a mio inozitolt, az esetleg csúsztathatja az ovulációt?
2020. nov. 27. 15:49
11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon kedves vagy, köszönöm :) remélem, hogy hamarosan pozitív lesz. Bár sok reményt nem fűzök ahhoz, hogy spontán összejön, de a remény mindig megvan.
2020. nov. 28. 00:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!