Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikor hittétek el, hogy...

Mikor hittétek el, hogy terhesek vagytok? Szívhang? 12 hetes uh? Vagy csak később hiszitek el?

Figyelt kérdés

2020. nov. 26. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

24 hetes vagyok és még mindig nem hiszem el, még mindig félek néha.

Először a 12.hetet vártam, majd az első genetikai ultrahangot (13.héten). Akkor picit megnyugodtam. Aztán azt hittem majd a 18.hét hozza a következő genetikával a nagy áttörést, de nem. 18 hetesen mozdult meg. Egészen 2 nappal ezelőttig nyugodt voltam. Nagyon vártam a 24.hetet, mert elvileg innentől már életképes a baba.

Azonban 2 napig alig mozgott, vagy bizonytalanul (nem voltam biztos benne, hogy ő mozog-e). Ma bulizik 😁 Szóval én nem tudok megnyugodni és első baba, szóval még az érzés is furcsa, hogy anya leszek.

2020. nov. 26. 20:12
 12/13 anonim ***** válasza:
7 hetes terhes vagyok, barnázással kezdtem. Mostanra már nincs. Volt szívhangja minden normális volt eddig, 5 nap alatt nőtt 4 mm-t. Orvos is azt mondta nincs gond. De nem tudok megnyugodni talán ha 12 héten minden rendben lesz. Tüneteim megvannak, hányinger, haspuffadás fáradtság. De nem tudom bele élni magam.
2020. nov. 28. 19:55
 13/13 anonim ***** válasza:
11-es érdekes az enyém is lustálkodott az előző 2-3 napban, ma ismét bulizik odabent. Lehet a frontra reagálnak így. 😅
2020. nov. 28. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!