Mikor hittétek el, hogy terhesek vagytok? Szívhang? 12 hetes uh? Vagy csak később hiszitek el?
Figyelt kérdés
2020. nov. 26. 15:22
11/13 anonim válasza:
24 hetes vagyok és még mindig nem hiszem el, még mindig félek néha.
Először a 12.hetet vártam, majd az első genetikai ultrahangot (13.héten). Akkor picit megnyugodtam. Aztán azt hittem majd a 18.hét hozza a következő genetikával a nagy áttörést, de nem. 18 hetesen mozdult meg. Egészen 2 nappal ezelőttig nyugodt voltam. Nagyon vártam a 24.hetet, mert elvileg innentől már életképes a baba.
Azonban 2 napig alig mozgott, vagy bizonytalanul (nem voltam biztos benne, hogy ő mozog-e). Ma bulizik 😁 Szóval én nem tudok megnyugodni és első baba, szóval még az érzés is furcsa, hogy anya leszek.
12/13 anonim válasza:
7 hetes terhes vagyok, barnázással kezdtem. Mostanra már nincs. Volt szívhangja minden normális volt eddig, 5 nap alatt nőtt 4 mm-t. Orvos is azt mondta nincs gond. De nem tudok megnyugodni talán ha 12 héten minden rendben lesz. Tüneteim megvannak, hányinger, haspuffadás fáradtság. De nem tudom bele élni magam.
13/13 anonim válasza:
11-es érdekes az enyém is lustálkodott az előző 2-3 napban, ma ismét bulizik odabent. Lehet a frontra reagálnak így. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!