???
Ennyire azért nem kéne rágörcsölni a gyerekre, hogy egy szimpla puffadást is valami tüntetnek gondolsz...
Egyébként ha a méhed nőne meg annyira, hogy azt már érzed, akkor az már régen rossz lenne,és valami betegséget jelezne, nem pedig terhességet.
Menstruáció kimaradás előtt semmit sem jelent egy halvány pozitív teszt, főleg nem egy predictor, amin a negatív esetén is gyakran megjelenik a második csík.
Simán lehet még belőle menstruáció, és ha korán tesztelsz, akkor csak saját magadnak fogsz okozni fájdalmat. Aztán ha megjön, majd jön a következő kiírt kérdésed, hogy ha teszt nemvárt előtt pozitív volt és mégis megjött, akkor lehetsz-e még terhes.
Köszönöm szépen, de van már egy gyerekem tudom milyen a halvány pozitív teszt ;) Eszem megáll mennyi rosszindulat van bennetek :D 5 évvel ezelőtt szültem, akkor még lehetett itt kérdezni, értelmes válaszokat írtak, drukkoltak a másiknak. De most, írigyek és rosszindulatú vagytok..
Itt a tesztem: [link]
Írok ha megszületik is, hogy megnyugodj 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!