Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor mire figyeljek ha...

Most akkor mire figyeljek ha a peteérést akarom figyelni?

Figyelt kérdés
Ovulációs tesztelek. Eddig ebben a ciklusban negatív volt,viszont a tojásfehérje nyúlós folyást/nedvesség érzetet, "jobbankívánomaszexet' érzést,bal petefészelnél enyhe nyomást már tapasztaltam. Most a napokban kellene pozitívnak lennie az idő szerimt,szóval eddig nem is vártam h pozitív legyen csak a bizt kedvéért csináltam minden nap délután. Most akkor miben bízzak jobban?

2020. nov. 23. 20:44
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek! Úgy tudják mondani,hogy "csak egy év" "csak pár hónap" mintha ez olyan kevés lenne. Ezek sok idök és nem kéne úgy csinálni mintha végtelen lenne. Magánrendelésre járok dokihoz. Vagy van még magánabb? Csak mert ha pl vérvételre el is megyek magánba ( 45ezerért😱) az eredménnyel akkor is a dokihoz mennék,és ő irna fel v.mit ha kell. Szóval nem igazán tudom kikerülni.
2020. nov. 24. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Magánba bármelyik dokihoz mehetsz. És a következőnél már kezdheted azzal, hogy azt mondod, egy év után nem jött össze, kezdjetek el okokat keresni.
2020. nov. 26. 19:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!