Sex után 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 19:14
11/22 anonim válasza:
Tégy egy szívességet a világnak,inkább ne szaporodj amíg ennyire buta vagy.
12/22 anonim válasza:
Szex után 5 nappal még terhesség sem létezik, szóval elég nehezen lehetne tünete egy nem létező állapotnak...
Előttem szólókhoz hasonlóan csak javasolni tudom: tanulni, tanulni, tanulni. És csak azután szaporodni, ha van hozzá megfelelő tudás.
13/22 anonim válasza:
Kerdezo ne haragudj, de igazuk van, ha egy kis eletet akartok magatokra bizni, illene picit tajekozodni, legyunk mar ennyire tisztaban a testunkkel,foleg mi nok. Letezhet olyan, hogy valaki erez a beagyszodasnal furcsasagokat, de kb a nok eszre sem veszik ezeket,nekem nyilalt az alhasamnal akkortajt, igy utolag osszeraktam, de ennyi. Ugyanugy menzi elotti tuneteim voltak,de vegul nem jott meg... Pozi teszt utan 2 hettel jottek a tunetek...
14/22 anonim válasza:
Bocs, de tényleg gáz egy felnőtt nőtől egy ilyen kérdés. Nem kell ehhez anyukának lenni, hogy tudja valaki a választ.
15/22 anonim válasza:
Hagyjuk már békén szegény kérdezőt. Én is már 33 éves vagyok és értelmiségi. De mikor elkeztünk másfél éve próbálkozni, én is figyeltem minden tünetet. Nyilván tudom hogy szex után öt nappal nincsen terhes tünet, de akár egy beágyazódás vagy bármi. Persze azóta nem vagyok ennyire naiv, de a legelején, amikor felhőtlenül próbálkoztunk én is kapaszkodtam mindenbe. Azóta tudom, hogy aki nagyon akar gyereket, annak évek alatt jön össze... 🤦🏻♀️
16/22 A kérdező kommentje:
Jaj itt mindenki de nagy nőgyógyász és milyen okos .. Bocsánat hogy felmertem tenni egy kérdést amivel sajnos nem vagyok tisztába mivel soha nem voltam terhes , de gondol olyan zseninek kell lennie mindenkinek mint amilyen ti vagytok hogy szaporodhasson kivanom en is alegrosszabbakat annak a patkany nőnek aki azt irta hogy ne szaporodjak!! Annyira okosak vagytok mi a francéet irkaltok ide ha csak belekötni tudtok a másikba annyira rossz indulatuak vagytok hogy az elkepeztő gondolom mindannyiotok annyira okos mindenben es mindent tud hogy az mar ember feletti ! Egy artatlan kerdest tettem fel amiben igen sajnos vagy nem sajnos nem vagyok tisztaba nagy okos nők eltudom kepzelni hogy mennyire szar unalmas eletetek lehet ennyi hulyevel akorulveve a vilagon johogy nem a halalomat kivanjatok mert ezzel az egy dologgal sajnos nem vagyok tisztaba mivel sokan tettek mar fel a kerdest itt ezzel kapcsolatban a gyakorin es megoszlanak a velemenyek gondoltam megkerdezem en is mert vesziteni valom nincs de egybol jon a tamadas undoritoak vagytok a rosszindulat es agonoszsag arad beloletek sajnalom agyerekeiteket gondolom ostorral utitek oket ha epp nincsennek majd tisztaba a testukkel felnött korukba szanalmas idiotak !!!!
2020. nov. 20. 11:43
17/22 anonim válasza:
Kedvesem ez a legalapabb minimum amit kellene tudnod..a fogalmazásról ne is beszéljünk.
Én szégyelném magam a helyedben,hogy még ennyit se tudok biológiából, de még annyira se vagyok életre való, hogy google-t felnyissam okosodni.
18/22 anonim válasza:
Jaj emberek, annyira rossz indulatúak vagytok.. Szegény kérdező egy kérdést tett fel, nem a szellemi kompetenciájára kért értékelést..
19/22 anonim válasza:
Pont annyira tudja a biológiát amennyire helyesen ír. De B+ legalább ne hőzöngj itt.
Rohadt szánalmas. Szánalmas az egész léted. Írd be dr. Gugliba, hogy megtermékenyülés folyamata és tanulj valami újat. Téged gyanítom mondjuk teherbe könnyebb ejteni, mint gondolkodòba..
20/22 anonim válasza:
Ezzel a patkányozással magadat minősíted csak. Buta, alpári nő vagy, köszönjük a bemutatkozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!