Sex után 5 nappal lehetnek terhességi tünetek?
Figyelt kérdés
2020. nov. 19. 19:14
1/22 anonim válasza:
Nem, ilyenkor még be sem ágyazódott..
2/22 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Leghamarabb a fogantatástól 14 nap, de inkább a terhesség 5.-6. hetétől.
Bárki mást állít hazudik.
3/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2020. nov. 19. 19:19
4/22 anonim válasza:
🤦♀️ Biológia látom látom neked is fekete lyuk..
6/22 anonim válasza:
Az aktus nem számít, az ovu a lényeg, de az után is kell 9 nap legalább, hogy elinduljon bármi.
7/22 A kérdező kommentje:
Látom neked meg annyi idöd van hogy ha nem tudsz érdemleges valaszt adni akkor muszáj belekötnöd a másikba :) bocsánat hogy tapasztalt anyukák valaszát meg mertem kérdezni mivel annyit olvastam már és megoszlanak a vélemények de remélem te jobban alszol hogy egy talpig bunko ember vagy 😊 gratulálok :)
2020. nov. 19. 19:26
8/22 A kérdező kommentje:
Ezt a 4-ea valaszolónak irtam .. a többieknek köszönöm a normális hozzászólást :)
2020. nov. 19. 19:27
9/22 anonim válasza:
En szerintem a negyes vicces. En felnyeritettem. Amugy bocs, hogy oszknte leszel, de igaza van. 🙈 te tenyleg nem vagy valami okos ebbol.
10/22 anonim válasza:
Ha 14 éves lennél még talán azt mondom, hogy jó fiatalka a szentem tudatlan, még sokat kell neki tanulni. De baccus.. 🤦♀️ Tényleg ennyire hülye legyen valaki?! Eltudom képzelni milyen sokat olvastál a témában,ha ilyen kérdést feltettél..
Feküdj neki még egyszer a biológiának, konkrétan fogantatásnak. Talán nem kérdezel ekkora orbitális marhaságot. Olvass tanulj okosodj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!