Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus 9. napján 17mm. -es...

Ciklus 9. napján 17mm. -es tüsző és 7mm. -es nyálkahártya jó?

Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 20:10
 1/7 eszo ***** válasza:

szia!

Tüszőre nem tudok mit írni..én a ciklusom 9.naoján voltam uh-on, és akkor 8 mm volt a nyh-ám..

itt kérdeztem én is..azt mondták az nagyon jóó!

szóval a 7mm is jóóó..

2010. aug. 11. 06:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Én azt hiszem nekem azt mondta az orvos hogy 4-5mm-es nyálkahártya a kevés a babához,mire panszkodtál?
2010. aug. 11. 08:42
 3/7 eszo ***** válasza:

az lehet, de a ciklus 9.napján hol van még a baba???

én kb úgy számoltam, hogy a 9.napomon volt 8mm..akkor mire beágyazódik az még min 10 nap..addig meg is duplázódhat..bár nem tudom milyen ütemben nő..de ha menzi után 4 nappal már 8mm volt, akkor valószínű, hogy jóval 10 mm felett lesz, mire a babó odakerülne..

de ez csak az én elméletem..

2010. aug. 11. 08:52
 4/7 A kérdező kommentje:
Volt egy cystám azért kellett visszamennem menszesz után hogy megnézzék meg-e van még.De nincs meg aminek nagyon örülök.És a papíromra ezeket az adatokat írták.
2010. aug. 11. 09:22
 5/7 eszo ***** válasza:
szerintem jó, de tettem fel egy kérdést ezzel kapcsolatban..de még nem igazán írtak rá..
2010. aug. 11. 09:28
 6/7 eszo ***** válasza:

Na, még ezt találtam neked:

Mekkora tüsző és milyen vastag méhnyálka kell, hogy jó legyen a babához? És a mensi előtti napokon ált. Mekkora kell lennie?

A kérdés kiírásának időpontja: 01-07 13:24

Privát e-mail a kérdés kiírójának

A válasz

Szabályos ciklusnál 10-14. napon 8 mm-től jó a nyálkahártya, tüsző pedig 18-20 mm-től.

2010. aug. 11. 09:43
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 11. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!