Ennyi késésnél lehet hinni a tesztnek?
Sziasztok!
Ez a 3. napja, hogy késik.
Csináltam tesztet tegnap és ma, de hómező mindkettő.
A teszt olyan volt, mint otthon a predictor early, csak itt nálunk más a neve. Október 20.-a a feltételezett együttlét napja, ami szerintem jó lehetett.
Így 100%-ban hihetek a teszteknek, ha a ciklusaim átlag 28-29 naposak? Köszönöm a válaszokat!
A negatív teszt soha se biztos. Lehet pár nap múlva már pozitív csak most még nincs elég hcg.
Ha pozitív az viszont a legritkább esetben valotlan.
Hát, ez a 10. hónapunk, hogy próbálkozunk, és az utolsó két ciklusban, már teljesen elengedtem ezt az egészet.
8 hónapig lh teszteltem, volt, hogy hőmérőztem, volt két clostys hónap, kipróbáltam minden praktikát, teát, vitamint. Aztán elegem lett belőle. Utáltam, hogy ez teszi ki a mindennapjaim, a gondolataim.
Így előzö ciklusban sem, meg most sem csináltam semmit, csak beírtam, hogy mettől-meddig tartott a menzesz.
Most csak írtam volna, mert ugye késik.
Fertilityfriendet használok és az ugye a sok havi beírt adatból kiszámolja az ovu napját. Arra hagyatkoztam, az volt 20.-a. Mert általában mindig jól számolt, mindig akkor jött meg, mikorra írta.
Mindenestre én sem gondolom, hogy baba van a dologban, azt azért már mutatná a teszt. Jobban aggódok, hogy esetleg valami bajom van. Lehet ciszta. De sajnos eddig még nem tudtam időpontot foglalni dokihoz, mert sose veszi fel a recepciós a telefont 😕
Köszönöm a jó tippet utolsó! 🙂 Majd alkalmazom legközelebb!
Kaptam mára egy idöpontot a dokihoz. Igaz, hogy csak telefonos és csak házi orvos, de talàn beutal a nögyógyászhoz! (Itt így müködik 🙄)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!