Terhesség vagy nem? Melyiknek lehet hinni?
Figyelt kérdés
5 tesztből 3 halvány pozitiv lett. 3hónapja próbálkozunk. Nem számolgattam az ovut, nem figyeltem a menzit. Görcsöl a hasam allja és reggel rosszul voltam. Orvoshoz még nem futnák ha nem muszáj. Miert van negatív teszt? Melyiknek lehet hinni?2020. febr. 10. 18:08
1/18 anonim válasza:
Amíg nem vérzel van remény. 2 hét múlva mehetsz dokihoz akkor fog látni valamit ha van.
4/18 anonim válasza:
Egyáltalán nem tudod, hogy mikor kellene megjönnie, hogy késik -e egyáltalán? Várj néhány napot, és ha nem jön meg tesztelj újra.
5/18 A kérdező kommentje:
24én kell csak megjönnie. Ha 28napos ciklust szamolok. De sosem figyeltem oda rá, így mist sajnos nem tudom.
2020. febr. 10. 18:56
6/18 anonim válasza:
Még nagyon korai lenne, hogy pozitív legyen. Töltesz fel képet a tesztekről?
7/18 anonim válasza:
24-én? 🤔 akkor elvileg kb most van csak ovud.?
8/18 A kérdező kommentje:
Elejétől kezdve ilyen foltos volt a teszt. Próbalkozok még a feltöltéssel egyelőre nem sikerült.
2020. febr. 10. 19:01
10/18 anonim válasza:
Ha 14 nap múlva kellene megjönnie, minek tesztelsz?
Gondolom ovud van és a szarabb minőségű tesztek keresztreagálnak az LH-val...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!