Mennyire lehet hinni a predictor tesztnek?
Figyelt kérdés
Úgy reklámozta hogy havi előtt 6 nappal mutatja a terhességet én ma mensi előtt 5 nappal teszteltem negatívat.2018. nov. 8. 15:06
1/10 anonim válasza:
Elolvastad a tájékoztató lapot? Ott elmagyarázza mi az a 6 nap.
2/10 anonim válasza:
Nekem szepen kimutattam 4 nap keses utan :)
3/10 A kérdező kommentje:
Igen elolvastam.
Második nekem még nem késik. 5 nap múlva kellene megjönnie
2018. nov. 8. 15:18
4/10 anonim válasza:
Nekem mindig jot mutatott, de attol hogy mi van rairva attol meg lehet kesesnel mutatja majd mert esetleg kesobb volt peteeres
5/10 anonim válasza:
Bocsi az offért, de elmondanátok, mi az a 6 nap, ha nem 6 nap?
Sosem használtam még predictort, úgyhogy nem olvastam a használati útmutatóját, de ezt már több kérdésnél láttam, hogy az valójában nem 6 nap. Akkor mi? És miért írja 6-nak?
6/10 anonim válasza:
Hétfőre nem vártam. Előtte héten csütörtökön pozitív volt halványan. De hármasikrek, így valószínűleg több volt a hcg.
7/10 A kérdező kommentje:
Már elkönyveltem hogy nem sikerült ismét...
2018. nov. 8. 15:58
8/10 anonim válasza:
Meg csak nem is kesik... minek kinyvelted el?🙄🙄🙄 vagy bombabiztos vagy hogy mikor volt a peteeres?
9/10 anonim válasza:
Megvárod míg pár napot késik,aztán megnézed mit mutat a teszt,enm olyan ördöngős..
Ráadásul készpénznek veszed az 5 nappal vérzés előtti eredményt?Komolyan nem értelek benneteket.
Legközelebb várd meg ,hogy késsen pár napot és csak akkor tesztelj,különben megint írhatod ki ugyanezt a kérdést.
10/10 anonim válasza:
Nekem kimutatta 6 nappal előbb ;). Szerintem a teszt jól funkcionál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!