Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mostanság már lehet hinni a...

Mostanság már lehet hinni a Predictor Early tesztnek?

Figyelt kérdés
Ma-holnapra nem várom, tegnap reggel a Predictoron nagyon halványan kb. 1-2 percen belül megjelent a 2.csík. Csináltam tegnap reggel X-epilt is, az negatív lett. Sok rosszat lehetett hallani korábban a Predictorról, de nem tudom, hogy ez az újabb esetleg megbízhatóbb-e már.
2018. jan. 5. 05:50
 1/10 anonim ***** válasza:

Múlt hónapban próbáltam és nekem negatív lett,egy nagyon halvány pici vonal se volt utána meg is jött.

Ma az x-epil is negatív úgyhogy várom hogy hétfőn megjöjjön akkor.

2018. jan. 5. 06:44
 2/10 anonim ***** válasza:
Múlt hónapban két nappal a nem várt előtt teszteltem predictorral,jól kivehető második csík lett rajta,én is féltem,hogy átver,de szerencsére 2nap múlva az xepil és két csíkos lett. :)
2018. jan. 5. 06:54
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nagyon jo teszt!

Amikor nem voltam terhes, negativ lett, megcsak szaradasi csik sem volt rajta.

Aztan mikor terhes lettem, mensi elott 4 nappal egyertelmuen kimutatta a babat.

2018. jan. 5. 07:30
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kimutatta szepen halvanyan es par nap mulva mar a masik fajta teszt is pozitiv lett,szerintem megbizhato!
2018. jan. 5. 07:46
 5/10 anonim ***** válasza:
66%

A predictor érzékenyebb teszt, 12,5-es az x-epil pedig 25-ös.

Szóval lehet ezért nem mutatott semmit az x-epil. Esetleg holnap ismételj ha nem jön meg.

2018. jan. 5. 07:57
 6/10 anonim ***** válasza:
Én keddre nem vártam. Előtte csütörtökön predictor halvány pozitiv volt. Két nap múlva az x-épül halvány pozitiv volt. És tényleg terhes vagyok.
2018. jan. 5. 09:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az uj fajta már elég megbizhato nem ugy mint az elődje,az X epill 25 ös a Predictor pedig 10 es,ha rozsaszin a második csik akkor ott bizony baba van.38hkm
2018. jan. 5. 12:40
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A csík rózsaszín, csak annyira halvány, hogy maximum 2 nappal a nemvárt előtt szerintem már sötétebbnek kellene lennie. Remélem nem kémiai terhességem van megint (2 volt eddig 1 éven belül). Bár egy héten belül minden kiderül.
2018. jan. 5. 12:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Mi lett végül kérdező? :)

Nekem 6 predictor early tesztem pozitiv volt de nem voltam terhes.

Ma megint én hülye ezt vettem és egyértelmű pozitív de nem merem elhinni. Lehet ha ráfolyatnám a nyálam akkor is pozitív lenne ez a teszt :D

2018. febr. 9. 16:56
 10/10 A kérdező kommentje:
Akkor nem lett baba, de utána ikreket szültem és jelenleg 5+3 hetes terhes vagyok megint és olyan erős Predictor tesztem volt már a 15. Dpo-n, hogy a tesztcsík erősebb volt, mint a kontroll. :D
2021. szept. 17. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!