12.dpon teszteltem 10-es teszttel negatívat. Mondjátok, hogy ez még semmit sem jelet!!??
Figyelt kérdés
Tudom, hogy h*lyeség volt tesztelnem ennyire hamar, de nem bírtam ki.2020. nov. 4. 15:33
1/6 anonim válasza:
Ha biztos vagy az ovuláció napjában, akkor 12 dpo-n már kellene valaminek látszania a 10-es teszttel.
Persze amíg nem jön meg, mindig van remény. Esetleg ha pár nappal később volt a peteérés...
2/6 anonim válasza:
Foganhatott kesobb is, de ha tupontosak a ciklusaid, esetleg az ovu idejet is tudod biztosra, akkor a 12. napon azert altalaban egy facelle vagy corax mar mutatni szokta, ha van valami.
3/6 anonim válasza:
Most majd jönnek azok akik jaj csak egy héttel később teszteltek pozit. DE!!!! 10-es teszt ovu után 12 nappal elég megbízható... ha valaki pontosan tudja az ovu idejét, mert lh tesztet használt, görbét is figyelt, vagy uh-n nézték, akkor azért elég megbízható amit mutat. Én ennek ellenére a nem várt napján végzett tesztet venném 100%-ra Tehát remény van, de így sokkal kevesebb, mintha nem tudnál róla. Sok sikert azért, hátha, ilyenkor még egy nap is sokat számít.
4/6 anonim válasza:
Ha biztos a 12. Dpo, akkor egy Facelle vagy Predictor mâr mutatná. Ha csak gondolod, hogy annyi, akkor még van remény.
5/6 anonim válasza:
Engedd el ezt a ciklust, ha biztosan a 12. dpo
6/6 anonim válasza:
Szia, nekem augusztusban volt az utolsó menstruációm. Amikor szeptemberben nem jött meg akkor csináltam tesztet első nap szinte ami negatív lett aztán inkább vártam mondván megjön, de nem jött meg. 14 és 18 nap késésnél újra teszteltem szintén negatívat. Elengedtem kértem időpontot orvoshoz (sajnos most lett tb-m csak) viszont 44 napja késik már és csak nem hagyott nyugodni tegnap pozitívat teszteltem és ma is. Nem értem ez hogy lehet,tüneteim nem igazán vannak, a has puffadáson és mostanában gyakrabban kell pisilnem is de ez is változó. Jövőhéten megyek már dokihoz, remélem jó híreket mondd. Szóval ha továbbra is késik lehet, van ott baba. De mindenképp orvos ha nem jön meg továbbra se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!