Menstruáció napján negatívat teszteltem, de még nem jött meg. Így lehetséges a teherhesség? Lent folytatom.
2 nap “késés” nem késés.
A teszt elvileg leghamarabb 14 nap után tudja kimutatni. Az, hogy te az vagy-e, 50-50%
18 nappal aktus után, két napja késő menses mellett a negatív teszt 95%-os eséllyel az is marad. Matematikai esélye persze van, hogy öt napig életben maradtak a spermiumok, és későn ágyazódott be, és a többi...
Szerintem nem valószínű, de két nap múlva tesztelj újra, aztán meglátod.
Ovuláció előtti napon voltunk együtt, egyébként.
Ment a pipa mindenkinek.
Ha valaki még írna, az nyugodtan!
Ha később volt ovud, mint gondoltad, akkor van remény, ha időben akkor sajnos nincs terhesség. Ovu után 14 nappal tehát a nem várt napján a 25-ös tesztek is egész szépen mutatják. Akinek napokkal később lesz csak halvány pozi, annak annyi nappal később volt ovuja. Ha a vélt ovud után is voltatok még együtt, akkor talán később volt ovu és lehet reménykedni.
2-es szépen leírta, kicsi az esély, de nem nulla, én őszintén megvallva nem reménykednék.
Minden esetre mielőbbi sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!