Nem használtam ovulációs tesztet. De a több éves rutinomra mertem alapozni, hogy vasárnap vagy hétfőn meg kell jönnie.
Tévedtem...
Várok pár napot. Ma úgy ébredtem, hogy na most megjött. Erre semmi. Már az elmúlt napokban is volt ilyen érzésem.
Amikor a gyerekekkel terhes lettem, ugyanezt éreztem. De tudod az elmúlt hónapokban már produkáltam mindent 😅 Úgyhogy várok, aztán meglátjuk.
Az biztos, hogy a derekam leszakad. A hasam feszül. Most kezdett érzékeny lenni a mellem, de ez még mindig nem az a szokásos fájdalom.
Jelzek majd.
Sziasztok!
Én sajnos 2 napja elveteltem:(
Borzasztó erzes, jobban fáj a lelkemnek, mint fizikailag. De ilyenkor eszembejut az a sok ember akik evek ota sikertelenul probalkoznak es nekik sokkal rosszabb, es az vigasztal, hogy van mar egy csodalatos kislanyom. Azért meg nem adjuk fel mi sem, en hiszem,hogy lesz meg egy babank<3
(De nem szeretnem sajnáltatni magam, csak gondoltam megosztom veletek)
Dori
Sajnálom Dóri, de lesz majd még babád nekem a fiam előtt ment el 7 hetesen rá 2 hónapra sikerült.
Nálam sajnos úgy néz ki hogy vége, a férjem hallani sem akar róla.
Nektek szorítok, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!