Nekem ma megjött
(A hőgörbés😄)
95 vagyok. Nincs kocsim a hétvégén, így nem tudok tesztet se venni. Meg már csalódni se akarok. Holnap a 28 nap, ha... Meglátjuk. Én úgy számoltam, hogy kb 28-29 nap lenne ez a ciklus.
Feszül a hasam. De nagyon érdekesen. Pár napja voltak görcsök nálam. Azt hittem, hogy megjön. Aztán elmúlt. Szurkál a cicim néha...
Jelzek, ha történik vmi
Igazából mostanában egyáltalán nem fájt a mellem menzesz előtt. Most is csak szurkál inkább.
Lehet, hogy most 28 napos ciklust produkálok. Ilyen nem nagyon volt nálam. Inkább rövidebb szokott lenni.
Na, mindegy. Lehet, hogy holnap reggel arra ébredek, hogy megjött 😅 mint mostanában volt... Barnázás és minden egyéb nélkül egyszer csak reggel erre keltem.
95 vagyok. Tegnap este Xepil teszt negatív. Úgy érzem, hogy meg fog jönni. Ma 29.nap. Enyhén görcsök vannak, aztán elmúlik.
Többet nem tesztelek. Tényleg úgy érzem, hogy vérzés lesz belőle. Kicsit csalódott voltam tegnap, de megbeszéltük a párommal, hogy békén hagyom ezt a témát. Mert már tényleg görcsösen akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!