Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mit tegyek?...

Peppuh kérdése:

Szerintetek mit tegyek? Várjak vagy inkább ne tesztelgessek hanem menjek dokihoz?

Figyelt kérdés
9napja késik 3hónapja pontosan jott meg,tegnapi tesztem nagyon halvany pozi (dragabbik)mai olcsobb teszt negativ..szerintetek ?szoljak a dokimnak vagy még korai és bármi lehet? Lehet késobb volt pém?

#teszt #pozitív teszt #Várjaknevárjak #Bizonytalanságnetovábbja
2020. okt. 29. 08:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a tapasztalat, ha a kép nem adja vissza, akkor 95%-ban negatív a teszt. Én is évekig teszteltem és amin én látni véltem sose tudtam fotózni. Amin meg tényleg ott volt, nem csak a reagens helye, az fotózható volt a 10. dpo-n is és itt a gyakorin is mindenki pozinak látta. Mint fentebb írtam, azért az marha nagy valami lenne, ha több mint egy hetet késett volna most a péd és még terhes is lennél. Ennyi ritkaság egyszerre már majdnem csodaszámba megy. Légy türelmes, de a fejem teszem rá, hogy most nem vagy terhes.
2020. okt. 29. 13:08
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem draga vagy olcsot nezunk hanem erősséget. Lehetett kesobb az ovud. De ez a teszt most meg nega. Tesztelj ugyanezzel a teszttel 2-3 nap mulva. Ha nem erosodik,csak szellemcsik. Bar en semmit se latok.
2020. okt. 29. 14:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!