Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem lehetek terhes ugye?

Nem lehetek terhes ugye?

Figyelt kérdés

Tudom századik kérdés, tudom hülye vagyok, minek csinál ilyet aki nem tudja, stb.

25.én voltunk együtt, gumival védekeztünk, de mielőtt felhúzta a gumit, beillesztette a megfelelő helyre, behatolás nem történt, sperma nem volt, terhességi esély alacsony az app szerint.

Mégis 2. Napja nem jön meg, és ez nem a világ vége (talán). Egyébként fáj egy kicsit az alhasam.

Az agyam tudja hogy ettől lehetetlen, de mégis meg vagyok ijedve.

2020. okt. 29. 04:13
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Azt írtad, nem volt behatolás, az előváladékban ugyan lehet spermium, de azok nem tudnak kívülről a megfelelő helyre eljutni, nem gátfutók.
2020. okt. 29. 04:38
 2/9 anonim ***** válasza:
89%
Berakta gumi nélkül egy másodpercre is?ha igen lehetsz terhes. Ha annyira félnél a terhességtől akkor nem engednéd hogy betegye akár egy pillanatra is.
2020. okt. 29. 05:06
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha beléd került a a fütykös úgy, hogy nem volt rajta öltöny, akkor lehetsz terhes. Ha volt, akkor nem lehetsz vagy csak 0.000001% esély van rá.
2020. okt. 29. 05:42
 4/9 anonim ***** válasza:
70%

3-as ahogy levezetted le a kalappal .

Egyitől nem valószínű hogy be kaptad a legyet .

2020. okt. 29. 05:46
 5/9 anonim ***** válasza:
73%

"beillesztette a megfelelő helyre, behatolás nem történt,"

Ez a két kitétel ellenmoind egymásnak!

2020. okt. 29. 07:45
 6/9 anonim ***** válasza:
25%

Nem vagy terhes, csak már túlagyalod az egészet..

Simán késhet amiatt is több napot mert stresszelsz, amúgy is néha vannak eltolódások, (pár nap).

Ha nem kerülne sperma a szervezetedbe, de nem használnátok óvszert sem, akkor is max 10% esélyed lenne..

Amúgy sem esik mindenki elsőre teherbe RENDESEN sem, szóval NYUGODJ meg, nincs semmi bajod.

De ha ennyire zavar az óvszer inkább intézz tabit, mert kicsit veszélyes játékot játszol.. de ki tudja még meddig..

2020. okt. 29. 07:46
 7/9 anonim ***** válasza:
19%
Előttem lévőnek igaza van nem kell para, mert csak attól lesz rosszabb. Azért a 10% lehet kicsit sok, előváladéktól ritkán lesznek terhesek.
2020. okt. 29. 07:49
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne csináljátok már. Ez a 150. ilyen kérdés. Miért éltek nemi életet ilyen felfogással de komolyan?! Nem csak testileg kell megérni ehhez hanem szellemileg is....
2020. nov. 2. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Engedted volna s*ggbe ugye-ugye?
2020. nov. 4. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!