Babával próbálkozunk.Érdemes ovulációs tesztet használni?
Persze, ha babát akartok, jó tudni, melyik az a 24 óra amikor sikerülhet...
Én 5. Hónapban kezdtem ovu tesztelni, a 7.ben össze is jött. Előtte én is úgy voltam vele, hogy ráér, érre kiderült, hogy a 16-17. Napon vagyok termékeny. Mi még a 14.-15.re koncentráltunk.
A hiszti helyett miért nem vagytok együtt minden nap, mint egy normális szerelmes par?
"jók" ezek a hőmérő, ovu teszt es tarsai, de elfelejtitek a legfontosabbat. Dugni kell.
Mint egy “normális szerelmes pár”?
Ezen felnevettem. Hogyan jön ez ide? 😄😄😄 Honnan tudod hogy hányszor bújnak össze és ha nem minden nap akkor mi az oka. Istenem.
Tudod létezik szerelem úgy is, ha nem minden nap bújnak össze a párok. Annyi oka lehet. Eltérő munkarendek, meglévő gyerek napi rutinja, bármi. Ja és létezik olyan is, hogy egy párnak a libidója heti 2 alkalomba sűrűsödik. És akkor mi van? Semmi.
Nem 24 óra a termékenységi ablak, hanem 5 nap. A 24 óra a tüszőrepedés után van. Nagyobb eséllyel sikerül, ha előtte vagytok együtt, mert a spermiumoknak meg is kell ám érkezni addig. Első gyermek? Voltál már valamilyen vizsgálaton? Az lh teszt csak azt mutatja, hogy van-e lh hormon emelkedés, ami elindítja a tüszőrepedést. Azt, hogy ez tényleg meg is történt, a petesejt kiszabadult-e a vélt ovulációt követően 7. napon (28 napos ciklus 21.napján) levett progeszteron mutatja.
Persze, ha már van gyermeked és igazolt az ovuláció, akkor segítség lehet. De az is jó, ha a ciklus 9. napjától 2 naponta együtt vagytok.
Ha nincs még gyermeked és ez az első, feltétlen menj egy hormon panelra minimum. Kezdj el szedni valamilyen terhes vitamint, d-vitamin, szelén, omega-3, e-vitamin (400 mg), Q10, aspirin protect 100 mg.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!