A hőmérőzés mennyire megbizható módszer? Lefelé ment a hőm és 1,5 napig vérezgettem (bordó szinű), mintha megjött volna csak görcs nélkül. És ma halvány pozitivat teszteltem. Most akkor mi van?
Figyelt kérdés
2010. aug. 9. 15:13
1/10 anonim válasza:
ha rendesen vezeted minden nap azonos időben mérsz és jelölsz mindent akkor a doki tudja értelmezni
megtanulhatod Te is értelmezni kb. fél óra alatt megtanulható...
itt van minden róla érthetően normálisan leirva.
Ha ++ akkor terhes vagy !
2/10 anonim válasza:
viszont a vérzés nem túl jó. nem jött azóta vissza? általában elég orvoshoz menni a 6-7. héten, de szerintem neked érdemesebb lenne előbb elmenned dokihoz, hogy minden rendben van-e.
3/10 A kérdező kommentje:
Most inkább barnázom picit.
2010. aug. 9. 15:34
4/10 letta88 válasza:
Szerintem orvos!!!!!!Nem akarlak megijeszteni,de ez utalhat méhen kívüli terhességre.Menj el és bizonyosodjatok meg arról hogy nincs semmi baj.Szurkolok hogy minden rendben legyen!!
5/10 anonim válasza:
szerintem is ambulancia egyből. utalhat ahogy írtál méhenkívülire, kezdődő elvetélésre, sárgatesthormon elégtelenségre, vagy semmire és csak feküdni kell. na de hogy ezek közül melyik csak az orvos tudja megmondani.
6/10 A kérdező kommentje:
Ma is barnáztam picit és szúrkál, görcsölget a hasam. A nőgyógyászom szabadságon. Holnap csinálok még egy tesztet.
2010. aug. 10. 18:23
7/10 anonim válasza:
de kérlek ne tesztet csinálj, hanem menj el a kórházba, ambulanciára. ne a dokidra várj.
8/10 anonim válasza:
görcsölésre szedj be addigis magnéziumot, magne b6-t
9/10 A kérdező kommentje:
Most jöttem haza az orvostól. Nem vizsgált meg. Elküldött a laborba, vizeletből nézik meg. Azt mondta, ha pozitív keresem meg, ír gyógyszert. Ha negatív tovább, akkor , ha péntekig nem múlik a barnázás. Most mértem 37, 7 a hőm, nagyon melegem van és szúrkál a hasam jobb oldalon.
2010. aug. 11. 10:04
10/10 A kérdező kommentje:
Ha negatív akkor várjak pár napot és utánna teszteljek.
2010. aug. 11. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!