Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogyan jelentette be a...

Ki hogyan jelentette be a párjának hogy babát vár?

Figyelt kérdés
Írjátok meg ki hogyan jelentette be a párjának hogy jön a baba. Mi 4 éve várjuk a csodát,és úgy néz ki sikerült végre. Szeretném valami különleges módon elmondani a férjemnek hogy végre apuka lesz.
2020. okt. 28. 07:46
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
84%
Kedves kérdező! Végtelenül örvendek így ismeretlenül is a boldogságodnak. :) Csodás időszak előtt állsz. Én annyira meglepődtem a pozitív teszten, hogy telefonon mondtam el, sajnos nem bírtam várni..
2020. okt. 29. 20:01
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Szívből gratulálok a babához! 😊

Én szerdán teszteltem pozitívat, sokat vártunk rá mi is. Dolgozott éppen, én home office-ban vagyok.

Sírva hívtam fel, hogy pozitív!! Nem akarta elhinni... Nem merte beleélni magát, olyan sokat vártunk rá. Lombikra készültünk. Lassan már azért kezd örülni😊

2020. nov. 1. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!