Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki hogyan jelentette be a...

Ki hogyan jelentette be a párjának hogy babát vár?

Figyelt kérdés
Írjátok meg ki hogyan jelentette be a párjának hogy jön a baba. Mi 4 éve várjuk a csodát,és úgy néz ki sikerült végre. Szeretném valami különleges módon elmondani a férjemnek hogy végre apuka lesz.
2020. okt. 28. 07:46
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem sikerült nagyon meglepőre. Szabálytalan a ciklusom ezért vártam pár napot a teszteléssel de a párom azt mondta csináljam meg, az első halvány lett ezért pár nappal később már nélküle csináltam meg, megvártam míg felébred majd megmutattam, azon meg se lepődött mert sejtette hogy két csík lesz.
2020. okt. 28. 09:52
 12/22 anonim ***** válasza:
72%
Sosem bocsátotta volna meg ha nélküle csináltam volna tesztet, úgyhogy mindkét babánál együtt csináltuk
2020. okt. 28. 10:05
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ugyanaz volt, mint a 12-esnél, én szerettem volna meglepni valami kis cukisággal, netalán egy kinyomtatott ultrahangfotóval, de ő a lelkemre kötötte, hogy eszembe ne jusson egyáltalán a tudta nélkül tesztelni is, nemhogy ilyen cukiskodásokkal meglepni. Szóval nálunk az volt, hogy mikor kezdett gyanús lenni a dolog, hogy péntek este megbeszéltük, hogy majd szombat reggel tesztelek, felébresztettem hajnalban, hogy pisilnem kell, ő félkómásan kitámolygott a nappaliba és kb arcra borult a kanapéra :D Nem nagyon bízott benne, hogy pozitív lesz, addigra már ellőttünk egy csomó tesztet. De gyakorlatilag azonnal megjelent a két csík a teszten, ki se kellett várnom a nemtudomhány percet. Egyből rohantam ki hozzá a teszttel és dugtam az orra alá :D Aznap reggel nem kellett kávé, hogy felébredjen :D

Az esetetekben nekem tetszene az a megoldás, hogy egy pár kiscipőcskével és a pozitív teszttel várod haza, amiket kikészítesz valami jól látható helyre, hogy amikor megérkezik, akkor az legyen az első, amit észrevesz. Nem egyedi, de szerintem pont elég cuki ahhoz, hogy szép meglepetés legyen neki :)

2020. okt. 28. 10:19
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk is 4 év után sikerült. Csináltam egy digitális tesztet, meg egy simát. Mikor délután hazajött odaadtam neki a digitálisat (2-3 felirattal). Először ne tudta mi az, azt hitte ki kell nyitni, és valami vicces csoki lesz benne. Mondtam neki még ne nyissa ki, adok még valamit. A sima tesztet már felismerte, nagyon boldog volt. Majd mondtam neki hogy ez azt jelenti babánk lesz, a másik meg teszt meg nem csoki, hanem megmutatja mennyi (2-3) van a pocakban. 😂 Kicsit ledöbbent. Utána elárultam neki pár perc múlva hogy nyugi van. Egy gyönyörű Kislányunk született, de ő azért nagyon drukkolt minden első trimeszteri ultrahang előtt hogy ikrek legyenek.
2020. okt. 28. 10:24
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Először is gratulálok! :)

Mi 2 évet vártunk a kis csodánkra. Rendszertelen volt a vérzésem, sok negatív tesztem volt már, ezért nem is szóltam a férjemnek, hogy valami gyanús... :) épp szabadságon volt, én reggel mentem dolgozni, de előtte kíváncsiságból csináltam egy tesztet. Erős 2 csík lett rajt nagyon hamar. Bementem a szobába, és azzal ébresztettem a férjem, hogy az orra alá dugtam a tesztet. Szegénykém nem igazán fogta fel hogy mi van, nem tudta miért nem hagyom aludni :D majd amikor magához tért, akkor meg a tesztnek nem hitt, másnap csináltatott velem egy digitálisat :) na annak már ő is tudott örülni :D

2020. okt. 28. 10:44
 16/22 anonim ***** válasza:
45%
Nekem is fura, h. sokan kihagyják az apát a tesztelésből. Az én férjemnek is rosszul esett volna, ha nincs ott. Mi egyszerre néztük meg a teszteket minden alkalommal, így együtt csalódtunk v.éppen örültünk.
2020. okt. 28. 11:47
 17/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket. 🙂

Volt olyan teszt amit együtt csináltunk még korábban,azok ugye negatívak lettek. Rengeteg teszt volt amit egyedül csináltam és utána hívtam fel,vagy éppen ő telefonált hogy mi a helyzet.

Ez a mai teszt engem is meglepett,nem számítottam rá,mivel 4 év rengeteg idő próbálkozás szempontjából. Reggel valahogy jött egy érzés hogy megcsinálom. Mivel már késik 2 napja. Nem számítottam erre az eredményre 🙂 Ezért is szeretném meglepni mikor hazajön,hiszen januárban szerettünk volna bejelentkezni a meddősségibe.

2020. okt. 28. 12:12
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Írd meg mit szólt a párod 😊
2020. okt. 29. 05:26
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket,aranyosak vagyok hogy segítettetek 🙂

Hazajött délután majd mondtam neki hogy üljön le,van egy kis meglepetésem. Miután leült,elővettem a tesztet,és oda adtam neki.

Sokáig meg sem tudott szólalni,majd könnyes lett a szeme,és megölelt 🥰

Még nem merünk felhőtlenül örülni,mivel hosszú ideje próbálkoztunk már,és olyan hihetetlen még ez az egész 🙂

2020. okt. 29. 08:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Minden rendben lesz! Vigyázz magadra, magatokra! Sok boldogságot ☺️
2020. okt. 29. 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!