Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti hogyan jelentettétek be a...

Ti hogyan jelentettétek be a jo hírt hogy terhesek vagytok apának? :-)

Figyelt kérdés
Nagyon szeretett volna már babát, nem csak ugy szimplán szeretném elmondani neki hanem meg szeretném lepni azzal hogy sikerült :-)
2016. aug. 3. 23:31
 1/8 Eszter76 ***** válasza:
73%

Vegyél egy babacipőt és csomagold be szépen egy dobozba. Vacsinál add oda neki.

Vagy tedd a pozitív terhességi tesztet látható helyre.

Vagy vicceld meg és mondd azt, hogy ne haragudjon, de nemsokára kevesebbet mehet sörözni a haverjaival.

2016. aug. 3. 23:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
En nem kulonosebben leptem meg! Az elsonel egyutt csinaltuk a tesztet,tehat jelen volt,a masodiknal pedig 2sikertelen honap utan,a harmadik vegre sikerult! Akkor vartam haza melobol es mikor hazaert oda adtam neki a tesztet,hogy tessek,nezd meg,hatha te latsz rajta valamit (szomoru fejjel) erre kivette a kis tasakjabol,megnezte,es csak mosolygott! Azt mondja ezen nincs semmi! Mondom szerinted nincs? Erre vissza kerdezett,hogy kisbabank lesz? En pedig vissza kerdeztem,hogy te ugy latod,hogy lesz? :) erre megolelt es szet csokolgatott,kozben a kicsi lanyunk a kezebe volt es o csak vigyorgott,de azt sem tudta mi tortenik 😂 azota novekszunk,lassan felidonel jarok es ha minden igaz es hihetunk a legutobbi 4D-nek,ujra kiralylannyal bovul a csaladunk :) (amugy is nagyon lanyt szerettunk volna mind a ketten) :)
2016. aug. 3. 23:57
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is meg akartam lepni a férjemet, de nem jött össze :D halvány pozitív lett és rohantam hozzá, hogy úristen pozitív :DDD
2016. aug. 4. 07:39
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem kellett meglepnem... Ahogy vonultam a fürdő fele szaladt utánam, hogy: "ebből ki ne hagyj engem" :D Az akció után ő akarta kézbe venni a tesztet és közölte velem a jóhírt :))
2016. aug. 4. 09:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom asztalosműhelyben dolgozik, ahol minden megrendelésről egy megrendelőlap készül a gyártásra váró termékről, határidővel. Én számítógéppel csináltam egy ilyen lapot, rajta egy kiságy fényképével és a várható születési hónap volt a határidő. A megrendelő nevéhez odaírtam az Ő és az Én nevem, harmadikként pedig csak a vezetéknevet a keresztnév helyére kérdőjeleket tettem. Bocs kicsit hosszú lett.
2016. aug. 4. 09:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, én is ezt akartam, ráadásul lépéselőnyben voltam, mert vidéken dolgozott a férjem, amikor először pozitív lett a teszt. Annyival tudtam meglepni, hogy kimentem elé az állomásra, és közben elhatároztam fejben, hogy mit fogok mondani. Már nem emlékszem pontosan, de valami olyasmi volt, hogy "Van egy jó meg egy rossz hírem, melyikkel kezdjem?", és kitaláltam mindkét variációt előre. Persze a rossz hír is valami olyasmi volt, hogy "a következő hónapokban/években nagyon sok dolgunk lesz". :D

De aztán meglátott az állomáson, és rögtön leesett neki, kérdezte, mit akarok mondani, és "csak nem?". Na, innentől eltűnt az arcomról a fapofa - amúgy is végig vigyorogtam a metrón -, és annyit sikerült még csinálnom, hogy csendben maradtam, elrángattam egy közeli padig, leültünk, és azt mondtam, hogy "Kisbabánk lesz."

Hulla fáradt volt a munka miatt, potyogtak a könnyei, de megkérdezte: "Épp itt akartad ezt elmondani?" Én mondtam, hogy nem, de nem bírtam ki, és nem baj, ha ez a hely csúnya, mert az emlékünk megszépíti.

Ezzel csak azt akarom mondani, hogy ha ki is találsz valamit - ami jobb, mint az én gagyi jó-rossz hírem van ötletem -, akkor se csüggedj, ha nem jön össze, mert neki így is borzasztó nagy örömet okozol, bárhol és bárhogyan történik. :)

Majd mesélj azért, és gratulálok! :)

2016. aug. 4. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Mi még csak próbálkozunk a babával, de a férjem előre kérte, hogy majd úgy mondjam el neki, hogy kap kiscipőket. :)
2016. aug. 4. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Elég viccesre sikerült. Lefényképeztem a tesztet, és el akartam küldeni emailben. A probléma, h van egy azonos nevű ismerősöm, mint a gyerek apja (gyakori név). Véletlen neki küldtem el a nagy kapkodásban.

Ha eszembe jut, azóta is égek, mint a Reistag, de mondjuk most már jókat röhögök rajta.

2016. aug. 4. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!