A nem várt előtt hány nappal tesztelhetek!??
Figyelt kérdés
Nagyon izgulok hogy sikerült e a baba :) és már nem bírok várni,türelmetlen vagyok 5 nap van még a nemvártig szerintetek ki mutatná terhességi teszt? ?? Volt aki hamarabb tesztelt??2020. okt. 25. 17:04
11/28 A kérdező kommentje:
Lehet véletlenül bocsika nem akartalak lepontozni
2020. okt. 25. 18:47
12/28 anonim válasza:
Predictor, 10.dpo. Igenis mutathatja.
13/28 A kérdező kommentje:
Neked hány nappal előtte mutatta ki? :)
2020. okt. 25. 19:54
14/28 anonim válasza:
12 senki se mondta, hogy nem mutathatja, de általában nem szokta és ha mutatja is, az se jelenti, hogy nem fog megjönni. A legtöbb “veteles” akkor történik amikor meg a no nem is tud róla, hogy terhes.
Vannak nyilván siker sztorik de mindegyikre jut 10 kudarc. Minek gyötri magat valaki ezzel, fel nem foghatom.
15/28 anonim válasza:
Neztem minden nap, hogy erosodik-e. Ha nem, akkor azt is el kell tudni fogadni, ennyi.
16/28 anonim válasza:
Kerdezo, 10.dpon, ami 4 nappal volt nemvárt előtt.
17/28 anonim válasza:
Én nem tesztelnék, semmi értelme. Én "nemvárt" elmaradása után 1 hónappal teszteltem, nem voltam ennyire görcsös, fel se tűnt, hogy kimaradt, mivel szurkalt a hasam azt hittem meg fog jönni, de mint kiderült akkor az a beágyazódástól volt, de én szentül hittem hogy megjön lassan, mert teljesen ugyanaz volt, csak egyszer leültem számolgatni és akkor derült ki, hogy már 6 hetes terhes vagyok. Jobb ha lazábban veszed, de komolyan.
18/28 anonim válasza:
Nekem 2 nappal a nemvárt előtt még nem mutatta a predicator. Időn túl jött ki valami, ami fura volt, mert eddig ez a teszt mindig hómező volt nekem, amikor negatív volt. Így a 13. dpo-n teszteltem reggel egy onestep 10-essel, ami megint kétséges volt, mert bár volt második csík, de szintén időn túl.. A nemvárt napján volt az első igazán pozitív 10-es tesztem, ott már nem volt kérdés. Időn belül szépen színesen kijött a második csík. Így utólag felesleges volt hamarabb tesztelnem, a bizonytalanság sokkal rosszabb volt. :)
19/28 anonim válasza:
Én meg kifejezetten élveztem a korai teszteléseket, mind a négy terhességemnél :) Volt egyszer hogy kémiai lett, azt is el tudtam fogadni.
20/28 anonim válasza:
Nekem 5 nappal mensi előtt 10es teszt reggeli vizeletetbol nagyon nagyon halvány de rózsaszín egyértelmű volt a második csík, meg fényképez e is látszott
9hetes és 5napos :) második baba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!